Tv izleme sitesi için fikirler
izzet

Konu Sayısı: 1
Tv izleme sitesi için fikirler
10 yıl önce
Tv izleme sitesi için fikir istiyorum neler yapılabilir kısaca bilindik sitelerden farklı olarak görünüm vs nasıl olmalı? sitemizde gördüğünüz eksikler yada şu olsa iyi olurdu dedikleriniz neler olabilir. Site adresi Canlı tv izle
Bu mesaj izzet tarafından 14.04.2017 02:37:12 tarihinde değiştirildi.
izzet

10 yıl önce
Yorumlarınızı bekliyorum. http://www.donmadantvizle.com
Bu mesaj izzet tarafından 14.04.2017 02:38:33 tarihinde değiştirildi.
dygmsu

Konu Sayısı: 0
10 yıl önce
Gneçler tarafından çok izlenen Cnbc e kanalı yok.Bence bu bir eksiklik.
Yazarız12

Konu Sayısı: 3
10 yıl önce
Tema fazla sadece gibi duruyor,bence göze hitap eden bir tema olması lazım,canlı renkler içeren bir tema olması lazım.
Ek olarak dygmsu'nun da dediği gibi Cnbc çok izlenen bir kanal ve olması gereken kanallardan. 
Kanal sayısını artırırsanız,temayı daha çok göze hitap eden,canlı renkler içeren bir tema yaparsanız çok daha iyi olur. :) 
izzet

10 yıl önce
Tv sitesinde uzun süreli kullanıcıyı yoran renklerden kaçınarak sade  bişey kullanmayı ve kolay kullanımı birinci hedefim olarak gördüm hep, sonrasında dediğiniz gibi kanal sayısı az cnbceyi ekleriz problem değil:) farklı fikirlerede açığım tşk ederim.
MjBolubeyi

Konu Sayısı: 14
10 yıl önce
Hocam tam ekrandan başka "ekranı büyüt" seçeneği olursa bence daha iyi olur, ben bazen Türkçe dizileri izlerken farklı işlerle de ilgilenebiliyorum ve o seçeneği çok kullanıyorum şahsen. Youtube'da var çoğu dizi film sitesinde de var. burada mümkün olur mu bilmiyorum ancak olursa güzel olur. 
Yazarız12

Konu Sayısı: 3
10 yıl önce
Sade ama göze hitap eden bir tema yapsaydınız daha iyi olurdu bence. :)  Küçük bir tavsiyede daha bulunayım,sitenizi diğer tv izleme sitelerinden ayıran yenilikler ekleyebilirsiniz,chat bölümü ekleyebilirsiniz bu sayede izleyiciler oradan sohbet edebilirler,birbirlerine önerilerde bulunabilirler.Ek olarak kategori sayısını arttırmanız daha iyi olur.Bilindiği gibi internet üzerinden genellikle gençler dizi,tv,film izliyor o yüzden onların ilgisini çekecek şekilde yenilikler ve kategoriler eklemeniz daha iyi olur bence. :) 

moon22

Konu Sayısı: 5
10 yıl önce
Tek bir menüden, tüm kanallara geçiş yapılabilmeli bence.
Kesinlikle, ana sayfaya dönüş yapılan siteleri kullanmıyorum.
Hatta, şu anda da internetten televizyon açıktı.
http://www.canlitv.com/?id=4
Özellikle bu siteyi tercih ettim.
izzet

10 yıl önce
Arkadaşlar içerik konusunda tm eksikleri var bolubeyi görünümü sevmemiş olabilrisin ama bu kadar temiz görünüme sahip site sayısı az şuan piyasada. Chat konusunda olabilir dediğiniz eklenebilir o tşk ederim.

Moon kardeşim üstte en çok izlenenler kısmından dilediğine max 2 tıkla kanala ulaşabilirsin zaten kategori içerik kısımlarında en çok izlenenleri görüyosundur ordanda ulaşabilirsin ama ne aradığına bağlı olarak kişiselleşir bu iş en çok izlenenleri gösteriyorum oda olmadı gene üstte arama kutusu var:) alakanıza çok tşkler daha farklı görüşleride beklerim.
Yanıt Yaz