UKitap Davetiyesi Lazım
Yazarız12

Konu Sayısı: 3
UKitap Davetiyesi Lazım
10 yıl önce
Hepinize Selamlar :) 

Elimde takas etmeyi düşündüğüm onlarca kitap bulunuyor. Bu kitapları UKitap yoluyla takas etmek istiyorum. Elinde UKitap davetiyesi olan varsa mesaj atarsa çok sevinirim cidden. 

Şimdiden çok teşekkürler. :)

Eaks

Konu Sayısı: 9
10 yıl önce
Merhabalar, konuya ortak olacağım ama benim de böyle bir arayışım mevcut. Yardımcı olabilecek varsa iletişime geçebilirse sevinirim. 
SafakVakti

Konu Sayısı: 1
10 yıl önce
Furkan Bey' in güzel yazılarının sırrı da çözüldü; kitap dostuymuş demek ki. Siteyi yeni duydum,  bir bakacağım.
Yazarız12

10 yıl önce
Şafak Vakti Aslında biz insanlar değil, kitaplar bizim dostumuz, bizi sorgusuz sualsiz kabul eden dostlar. :) İyi geçmeyen bir çocukluk beni kitaplara ve yazı yazmaya bağladı, kitaplar beni dışlamadı. :) İltifatınız için çok teşekkür ederim, sizin çok güzel yazılarınızın sırrı da kitaplar galiba :))

SafakVakti

Konu Sayısı: 1
10 yıl önce
Zor bir çocukluğa rağmen her şeye rağmen ayakta kalmak ne zordur. Ne mutlu bunu başarmışsınız. Ben de çok okuyorum evet ama yazılarım çok güzel mi bilemeyeceğim, teşekkürler yine de ;)
Yazarız12

10 yıl önce
Şafak Vakti Doğru diyorsunuz zordu hatta bazen pes etmek istedim, ailemde dahil olmak üzere kimse beni anlamıyordu beni ama kitaplar,araştırmalar beni anladı. :) 

Yanıt Yaz