Ürün Kontrolü İçin Editör Aranıyor
missaydemir

Konu Sayısı: 31
Ürün Kontrolü İçin Editör Aranıyor
10 yıl önce
Herkese merhabalar;
20.000 adet ürünün kategorileri kontrol edilecektir. İşlem kolayca tek sayfada gerçekleştirilebilmektedir. Madde madde yazacak olursak;
  1. 20 bin adet ürün sisteme ekli vaziyettedir.
  2. Kategorileri kontrol edilecek ve yanlış ise doğru kategoriye taşınarak, doğru ise hiçbir işlem yapmadan yayına alınacaktır.
  3. Kategoriye taşıma işlemi toplu veya tek tek aynı sayfada yapılabilir başka bir sayfa açmanıza gerek yoktur. 
  4. Örnek; Elbise kategorisindeki Siyah Uzun Elbise isimli ürün daha özel olan "Uzun Elbise" kategorisine taşınacaktır, Tunik kategorisindeki Beyaz Dantel Tunik hiçbir işlem yapmadan yayına alınacaktır.
Sormak istediklerinizi buradan sorabilirsiniz. Yapabilecekler düşündükleri fiyatı özel mesaj olarak iletebilirler.

pelinsu

Konu Sayısı: 12
10 yıl önce
kontrol her gün mü edilecek.
bsahiner

10 yıl önce
Bu ürünler, wordpress ortamında girilmiş ve taslak olarak bekleyen tanımlar mı?Taslaklar kontol edilip gerekli düzenlemeler yapıldıktan sonra yayımlanacak mı?Eğer böyle ise daha önce benzer bir editörlük çalışması yapmıştım.Hatta resim bulup eklemiştim de.
missaydemir

10 yıl önce
@bsahiner; Wordpress değil ortam ama dizilim ona benziyor ve iş wordpressten daha kolay diyebilirim. Birden çok ürünü seçip aynı anda işlem yapabiliyorsunuz mesela.

@pelinsu; her gün değil toplu şekilde olacak.

pelinsu

10 yıl önce
ben talibim:)
missaydemir

10 yıl önce
fiyatı mesaj alayım o halde pelinsu:)
Wm-Seo

Konu Sayısı: 3
10 yıl önce
Arayış devam eder ise, bende talibim. Mesajım bulunsun. Kolay gele.
bsahiner

10 yıl önce
Ne kadar zaman alacağını bilmeden bir fiyat vermek çok zor. Sizin aklınızda olan fiyat aralığı nedir?
missaydemir

10 yıl önce
Aklımda bir fiyat yok ama  tahmini 15-16 saatlik bir çalışma diyebilirim. 
bsahiner

10 yıl önce
Bir kerede değil ama günde 2-3 saatimi böyle bir işe ayırabilirim.
Yanıt Yaz