uygulama indirerek para kazanma WHAFF !!
thejon6161

Konu Sayısı: 1
uygulama indirerek para kazanma WHAFF !!
9 yıl önce
Herkese Merhaba,

Android Telefonunuzdan veya tabletinizden Uyguluma yükleyerek nasıl Para kazanacağınızı anlatıcam. Eğer Android Telefon veya tabletiniz yoksa BURADAN
İndireceğiniz uygulama ile Android işletim sisteminiz elinizde olacak.

Şimdi Gelelim Uygulamaya ;
1-) Google Play store'den "WHAFF Rewards" adlı uygulamayı indiriyoruz.
2-) Uygulamaya Facebook ile Üye oluyoruz. (Bu işlem max 20 sn sürer)
3-) Üye olduktan sonra Karşınıza Davet ile ilgili bir Bilgi Kutusu Gelecek Oraya Refimi yazarsanız Bende 0,30$ kazanacağım sizde Kazanacaksanız. Yani refle üye olursanız Kazançlı çıkar(ız)sınız. Refarans Kodum: DE26892
4-)Refarans kodunu girdikten sonra uygulama ana sayfaya yönlendirecek sizi orda sizi farklı uygulamalar karşılayacak ordan uygulamaları yükleyerek para kazanabilirsiniz. Aynı zamanda uygulamayı kaldırmassanız ve her gün 4 dk uygulamada vakit geçirirseniz ayreten bir ücret daha veriyor.

(Ciddi anlamda uğraşırsanız Günde Min 5$ Kaldırabilirsiniz)

Ödeme Limitleri :

PAYPAL 10.5$ (FARKLI ÖDEME ŞEKİLLERİ DE VAR AMA YİNE EN AZI PAYPAL )

Uygulama Linki: https://play.google.com/store/apps/d...whaffapp&hl=tr

ARKADAŞLAR DEDİĞİM GİBİ ZATEN UYGULAMAYI YÜKLEYİNCE AÇINCA SORACAK REFERANSINIZ KİM DİYE . SİZDEN RİCAM REFERANSIMLA ÜYE OLURSANIZ HEM SİZ HEMDE BEN 0,30 $ KAZANACAĞIZ . 

SORMAK İSTEDİĞİNİZ HER TÜRLÜ SORUYU YORUM OLARAK SORABİLİRSİNİZ . 
thejon6161

Konu Sayısı: 1
9 yıl önce
uygulamada size bir oyun yada programı google playden indirmenizi istiyor. indirince size bir miktar para veriyor . isterseniz bu parayı alıp uygulamayı kaldırabilirsiniz ama isterseniz size bu uygulama ile ilgili baska görevlerde veriyor mesela uygulamada en az 4 dk geçir . sonra bu uygulamayı 20 gün silmeyin her gün size bir miktar para verelim gibisinden . siz zaman ayırıp diger görevleri yaparsanız günlük en azında 4-5 dolar yapabilirsiniz . ama vakit ayıramam diyorsanız günlük bonusunuzu alırsınız bir ikide uygulama indirseniz onların günlük bonusu ile ayda 10 dolara kadar çıkar . sanırsam buda size yetmiyecek bir mevla. 
Yanıt Yaz