thejon6161
Konu Sayısı: 1 Mesaj Sayısı: 3 |
Herkese Merhaba,
Android Telefonunuzdan veya tabletinizden Uyguluma yükleyerek nasıl Para kazanacağınızı anlatıcam. Eğer Android Telefon veya tabletiniz yoksa BURADAN İndireceğiniz uygulama ile Android işletim sisteminiz elinizde olacak. Şimdi Gelelim Uygulamaya ; 1-) Google Play store'den "WHAFF Rewards" adlı uygulamayı indiriyoruz. 2-) Uygulamaya Facebook ile Üye oluyoruz. (Bu işlem max 20 sn sürer) 3-) Üye olduktan sonra Karşınıza Davet ile ilgili bir Bilgi Kutusu Gelecek Oraya Refimi yazarsanız Bende 0,30$ kazanacağım sizde Kazanacaksanız. Yani refle üye olursanız Kazançlı çıkar(ız)sınız. Refarans Kodum: DE26892 4-)Refarans kodunu girdikten sonra uygulama ana sayfaya yönlendirecek sizi orda sizi farklı uygulamalar karşılayacak ordan uygulamaları yükleyerek para kazanabilirsiniz. Aynı zamanda uygulamayı kaldırmassanız ve her gün 4 dk uygulamada vakit geçirirseniz ayreten bir ücret daha veriyor. (Ciddi anlamda uğraşırsanız Günde Min 5$ Kaldırabilirsiniz) Ödeme Limitleri : PAYPAL 10.5$ (FARKLI ÖDEME ŞEKİLLERİ DE VAR AMA YİNE EN AZI PAYPAL ) Uygulama Linki: https://play.google.com/store/apps/d...whaffapp&hl=tr ARKADAŞLAR DEDİĞİM GİBİ ZATEN UYGULAMAYI YÜKLEYİNCE AÇINCA SORACAK REFERANSINIZ KİM DİYE . SİZDEN RİCAM REFERANSIMLA ÜYE OLURSANIZ HEM SİZ HEMDE BEN 0,30 $ KAZANACAĞIZ . SORMAK İSTEDİĞİNİZ HER TÜRLÜ SORUYU YORUM OLARAK SORABİLİRSİNİZ . |
thejon6161
Konu Sayısı: 1 Mesaj Sayısı: 3 |
uygulamada size bir oyun yada programı google playden indirmenizi istiyor. indirince size bir miktar para veriyor . isterseniz bu parayı alıp uygulamayı kaldırabilirsiniz ama isterseniz size bu uygulama ile ilgili baska görevlerde veriyor mesela uygulamada en az 4 dk geçir . sonra bu uygulamayı 20 gün silmeyin her gün size bir miktar para verelim gibisinden . siz zaman ayırıp diger görevleri yaparsanız günlük en azında 4-5 dolar yapabilirsiniz . ama vakit ayıramam diyorsanız günlük bonusunuzu alırsınız bir ikide uygulama indirseniz onların günlük bonusu ile ayda 10 dolara kadar çıkar . sanırsam buda size yetmiyecek bir mevla.
|