rtaytug
Konu Sayısı: 11 Mesaj Sayısı: 24 |
Merhaba,
oluşturmakta olduğumuz haber siteleri için sürekli yazar ihtiyacımız olacaktır. Ama her konuda yazarım tarzında bir çalışma olmayacak. Kişilerin uzmanlık alanlarına göre başvurmaları istenecektir. Aşağıdaki forma uygun bir şekilde bana bilgilerinizi gönderirseniz ihtiyaçlarımıza göre kısa süre içinde veya kontenjan açıldığı sürece size dönüş yapacağız. İhtiyaçlarımız ve ayrıntılar 1- Mezun olduğu okula göre yazar - Ekonomi vs gibi bir haber sitesinde yazı yazabilecek eğitsel donanıma sahip olduğunuzu düşünüyorsanız, yeni oluşturduğumuz ve sürekli popülaritesi artan haber sitelerinde size de yer olabilir. Bunun için mezun olduğunuz okulu ve bu konu da varsa yazmış olduğunuz birkaç makaleyi aşağıdaki bilgilerle birlikte bize göndererek profesyonel yazarlık yolunda bir adım atabilirsiniz. 2- İlgi alanlarına göre yazar - Eğitim durumu dışında bir haber sitesinde köşe yazarlığı veya editörlük yapabilecek seviyede bir konuda bilgi sahibi olanlar bu konuda dönüş yapabilirler. Bunun içinde gene referans makale veya sektörünüzden seçtiğiniz spesifik bir konuda hazırlayacağın bir dökümanı bize göndererek değerlendirmeye girebilirsiniz. Detaylar 1- Yazarlarımıza ödemeler alternatifsiz olarak iyimakale üzerinden yapılacaktır. Bizimle çalışmaya başladıktan sonra yazdığınız ve sitelerimizde paylaşılan her yazı burada üyeye özel olarak girilecek ve haftalık ödemeler yapılacaktır. 2- Yazarların haber sitelerinde paylaşmaya uygun fotoğrafları olmalıdır. Kendi köşe yazılarında görsel olarak kullanılmak üzere. 3- Yazar adayları; - isim - soyisim - yaş - bulunduğu şehir - eğitim durumu - Uzman olduğunu düşündüğü konu/konular - bir adet fotoğraf ( kabul edildikten sonra istenecektir.) - kimlik numarası ( kabul edildikten sonra istenecektir.) - sosyal medya adres örnekleriniz (twitter, facebook) Sizin hakkınızda daha net bilgiye ulaşabilmemiz için gerekli. - referans makaleler(veya uzman olduğunu belirttiği konuda bize özel hazırlanmış bir makaleyi) tolga@aytug.com.tr adresine göndermeleri rica olunur. - İş süreklidir. Şu an burada uzun süredir çalıştığımız yazarlar mevcuttur. Çalışmaya başlayıp karşılıklı güven süreci aşıldığında tüm projelerimizde görev alabilirsiniz. |
rtaytug
Konu Sayısı: 11 Mesaj Sayısı: 24 |
|
muhammethanifi
Konu Sayısı: 2 Mesaj Sayısı: 9 |