Uzun dönemlik yazar arayanlar
L0VERMAN

Konu Sayısı: 3
Uzun dönemlik yazar arayanlar
9 yıl önce
Merhaba, pek çok kategori dahilinde uzun dönem yazarlık yapabilirim. (mevcut çalıştığım işten çıkarıldığım için gün içerisinde oldukça fazla zamanım var.)

İster bir web sitesi ister bir blog sahibi olun, günlük olarak size karşılayacağım minimum 3 bin kelimelik özgün ve anahtar kelimelerin başarılı bir şekilde kullanıldığı SEO uyumlu yazılarım sayesinde, kısa sürede sağlam takipçilere ulaşabilirsiniz.

Aşağıdaki şartlar sizin için de uygunsa benimle iletişime geçiniz.

Nasıl bir içerik yazabilirim?
- Yazmış olduğum içeriklerde öncelikli olarak kullandığım kelimelerin doğru yazılmış olmasına dikkat ederim. Aynı zamanda imla kuralları ve diğer küçük ama önemli detaylar konusunda da hasassımdır. (Yabancı dil öğretmenliği okuyorum)

- Yazılan içeriğin, yazının yayımlanacağı web sitesinin aynı zamanda kalitesini ve duruşunu göstereceğinin farkındayım. Bu nedenle, sitenin amacı ve içeriği doğrultusunda; bilgilendirici, okunabilir ve hatta okuyucuların da yazılmış olan içerik ile ilgili yorum yapmaları için teşvik edici bir içerik hazırlanır.

- SEO uyumlu olmasına özen gösteririm. SEO uyumlu bir yazı için gerekli bazı kriterler vardır. Bunların başlıcaları; yazı başlığında kullanılacak anahtar kelime öbeğinin arama motorlarındaki aranma ve bulunma oranı, aynı zamanda yazı içerisinde hangi tür anahtar kelimelerin, ne şekilde kullanılması gerektiğine dair kriterlerdir. Tüm bunları göz önünde bulundurarak bir yazı hazırlarım.

Hangi kategorilerde yazabilirim?
- Verimli bir içerik üretebilmem önemlidir çünkü ancak bu sayede hem kendim daha başarılı bir yazı içeriği ortaya koyabilirim hem de müşteriler yazmış olduğum yazılardan memnun kalabilir. Bu nedenle ben, özellikle bilgili olduğum yada yazabileceğim kategorilerde çalışmaktayım. Burada yazabileceğim yada yazamayacağım kategorileri kesin olarak tamamen belirtebilmem biraz zor ancak genel olarak şu şekilde;

Bu kategorilerde içerik kesin olarak yazabilirim; 
SEO, Aşk Sevgi, Burçlar, Dizi Film, Eğitim Öğretim, Evcil hayvanlar, Genel kültür, İngilizce (ders anlatımı şeklinde de olabilir), Almanca (ders anlatımı şeklinde de olabilir) , İnternet siteleri, Kişisel bakım Güzellik, Müzik, Oyun, Sağlık, Trend, Moda, Yemek tarifleri, Android, Windows, PC kullanımına dair, Android kullanımına dair, Android uygulamaları hakkında herhangi bir şekilde... 
Bu kategorilerde bana yazdırabileceğiniz ana kategori yoksa o halde siz bana ihtiyaç duyduüğunuz kategoriyi söyleyin ve buna göre bir karar vereyim.

Bu kategorilerde asla yazamam;
- Günlük siyaset haberleri, Finans-Ekonomi, Sanayi Makinaları-ürünleri-üretimi vb.,

Ben kimim?
- Yabancı dil öğretmenliği okuyorum bu nedenle bir dilin nasıl kullanılması gerektiği konusunda son derece hassas ve bilgiliyimdir. (Aynı zamanda; SEO uzmanı, İşletme bölümü öğrencisi, Turizmci, Teknik Ressam)

Tecrübe?
- 5 yıldır çeşitli blog ve web siteleri.

Fiyat?
- Yapılacak olan işin içeriğine göre değişir ancak genel olarak iyimakale.com'un belirlediği fiyatlar üzerinden diyebiliriz.

Aşağıdaki şartlar önemli:
- En az 2 haftalık anlaşma yapmalıyız
- Ödeme konusunda bir sıkıntı olmamalı
- Günlük olarak en az 3 bin kelime yazmam gerekir

Ek olarak; Bu SÜRELİ BİR İLANDIR.
Şu günlerde çalışmış olduğum işten çıkarıldım bu nedenle oldukça fazla vaktim var ve bu vakti makale yazarak değerlendirmek istiyorum ancak yukarıdaki şartlara uygun bir müşteri bulamama durumunda yada bir kaç gün içerisinde başka bir iş bulmam durumunda bu ilanı kaldırabilirim çünkü iş bulmam durumunda makale yazacak vaktim çok olmayacaktır.

Teşekkür ederim. İyi günler dilerim:)
Yanıt Yaz