www.smallseotools.com/
cihatkale

Konu Sayısı: 4
www.smallseotools.com/
10 yıl önce
smallseotools sitesini kullanan aile bireyleri özgünlük kontrolünü yaptıktan sonra değerler BAZEN sapma yapabiliyor tekrar deneyin doğru sonuç çıkar
hayalss

Konu Sayısı: 11
10 yıl önce
Bu konuda daha evvel de editörümüz bir açıklama yapmıştı...Smallseotools adlı sitede bir sorun yaşanıyor ve halen devam ediyor maalesef...
moon22

Konu Sayısı: 5
10 yıl önce
Daha önceden de bu sitenin premium versiyonu var mıydı emin değilim ama bana sanki, ücretli sürümünün kullanılması için bu hata çözülmüyor gibi geliyor.
hayalss

Konu Sayısı: 11
10 yıl önce
Evet bu ihtimal de bulunuyor.Bu tarz bazı ücretsiz siteler var ama ne kadar doğru bilemiyorum.Ya da bu site için bir geçerliliği olur mu?
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
10 yıl önce
Merhabalar,

Sürekli olarak bu siteyi kullandığımız için yapılan değişikliklerin farkına biraz daha rahat varabiliyoruz. Bir ara düzelttiler ve sonra tekrar bir sorun oluştu. Bazı günler diğer günlere kıyasla daha doğru sonuç vermektedir.

Bizim düşencemizde, yaşanan aksaklığı çözmek için girişimlerde bulunuyorlar ama henüz tam olarak sorunu giderebilmiş değiller.
seren5151

Konu Sayısı: 1
10 yıl önce
Google algoritmayı değiştiriyor birde güncelleme geldi o yüzden 2 güne düzelir 
Murtaza

Konu Sayısı: 9
10 yıl önce
http://www.plagiarismsoftware.net/ üye olursanız günde 3 defa test yapabilirsiniz. Sınırsız test için ücretli üyelik gerekiyor. Günde üç tane de olsa bu siteyi kullanıyorum ve güvenilir site olduğunu düşünüyorum. En azından www.smallseotools.com/ düzelene kadar diğeri ile idare edebilirsiniz.
Yanıt Yaz