Berktuğ
Konu Sayısı: 1 Mesaj Sayısı: 6 |
Çok güzel yazarım ben.Devrik bir cümle ile başlayıp çoğunun gözünden düştüm zaten bir anda. (!) Yıllar boyunca
Bu mesaj Berktuğ tarafından 24.12.2015 03:53:39 tarihinde değiştirildi. yazmışım aslında ben.Bu adam hep devrik yazıyor geç geç ötekine bak İsmailll.Online oyunlarda kaybetmişim bütün vaktimi,dolayısıyla naktimi de.Tamam hakikaten artık hiç iş bulamayacaksın Berktuğ,bırak bu devrik işlerini..Tamaaam. Çok şanslı bir çocuğum.Gözlerimi ilk açtığımda bilgisayarımızın olduğunu hatırlıyorum.Hayatımın her evresinde bilgisayarımız vardı.Beş yaşında Volfied adı verilen oyunu oynadığımı hatırlıyorum.Yedi de olabilir,emin değilim.Bu siteye denk gelene kadar bu işlerden para kazanıldığını bilmiyordum.Aslında benim babam bir yazar fakat yazmanın bu boyutunu hiç görmemiştim.Çok konuştum,çok yazdım,çok çizdim.Hepsini bir araya toplasam kesin zengindim değil mi ? (Forum yazarlarına hitaben) Son kısımda biraz daha net olmamız icap ediyor. 19 yaşındayım. Minimum 10 saat bilgisayar başındayım. İstanbul'da oturuyorum. Yazarım,yazarım,yazarım.Her türlü yazarım. Ne yazmam gerekiyorsa onu yazarım. 10 parmak bilirim. En önemlisi severim bu işleri. (yazmak,konuşmak,bir şeyler yaratmak) Bir kitabın bir yere aktarılması gereklidir,yazarım. Bir makale yazılması gereklidir,yazarım. Bunun gibi bir sürü şey sayar mıyım ? Sayarım. :) Yazarım konulu her türlü iş ilanına talibim.Arayan arkadaşlara duyurulur. |