Hayalci
Konu Sayısı: 8 Mesaj Sayısı: 82 |
Bir haftadır yıllardır kullandığım google chrome bilgisayarımı kasmaya başladı. Öyle ki arama motoruna yazarken bile yazılar takılıyordu. Ben de Yandex indirdim. Ancak yandex indirdikten sonra bloguma girerken güvenlik uyarısı aldım. Rusya'dan bir rusça isimli biri tarafından bloga girme denemesi yapıldı şeklinde bir uyarıydı. Ben de hemen şifremi değiştirdim. Bu sizce bir hack denemesi mi? Yoksa yandex kullanarak blogger'a girdiğim için mi bu uyarı verildi. Yandex chorme kadar hızlı olmasa da iyi gibi geldi bana. Sizce yandex güveli bir arama motoru mu?
|
iyimakale
Yönetici Konu Sayısı: 193 Mesaj Sayısı: 1057 |
Yandex core olarak Chromium kullanıyor. Yani Google Chrome ile aynı altyapıya sahip. İstersenz Chromium'da güncellemeler yaparak siz de kendi isminizle bir tarayıcı yayınlayabilirsiniz :)
Yani Yandex'in teknik olarak Chrome'dan bir farkı yok. Daha önce böyle bir uyarı görmedim ama muhtemelen problem tarayıcıyla alakalı değildir. Tarayıcı tavsiyesi olarakta Firefox kullanabilirsiniz. Chrome'un popüler olmaya başladığı dönemlerde Firefox çok fazla çöküyordu. İnsanlar o yüzden Chrome tercih etmeye başladı. Ama artık çökme problemleri yaşanmıyor. Hız konusunda da oldukça iyi diyebilirim. Gerçi bilgisayardan bilgisayara değişir. |
Hayalci
|
kamilaydin
Konu Sayısı: 2 Mesaj Sayısı: 57 |
|
Hayalci