Yapılan Değişiklikler Hakkında
dsah

Konu Sayısı: 1
Yapılan Değişiklikler Hakkında
7 yıl önce
Bir kullanıcımızla yine sistem üzerinden yapılacak olan bir işle ilgili örnek fotoğraf göndermek üzere görüştüm fakat özel mesaj yoluyla bunu nasıl yapabileceğimi bilmiyorum. Ayrıca makalelere eklenecek fotoğraflar konusunda da daha önce e-mail yoluyla iletişime geçmekteydim. Ancak son zamanlarda sistemde bu konuyla ilgili yeni değişikliklere gidildi. Kullanıcımız mesajda benimle iletişim adresini paylaştığı halde iletişime geçip geçmeme konusunda tereddütteyim. Yönetim tarafından yanlış anlaşılmak istemiyorum açıkçası. Bu konuda beni aydınlatabilecek olan var mı?
Bu mesaj dsah tarafından 25.08.2017 23:05:52 tarihinde değiştirildi.
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
7 yıl önce
Merhabalar, dün yayınlamış olduğumuz bildiri ile bu konudaki tavrımızı kesin olarak bildirdik.

Doğrudan görsel içerik ekleme dışında mail üzerinden de, bu platformun mesajlar kısmından da sadece metin girişi yapılabilinmektedir. Görsel paylaşımlarınız için, sisteme eklemiş olduğunuz makalelerdeki görsellere yapmış olduğunuz gibi önce link formatına dönüştürüp, ardından elde ettiğiniz metin formunu yine mesaj üzerinden iletebilirsiniz.
dsah

Konu Sayısı: 1
7 yıl önce
Pekala teşekkür ederim.
bb

Konu Sayısı: 2
7 yıl önce
Özel mesajların kaldırılması talep edilmiş bir arkadaşımız tarafından. Özel mesajlarda sistem dışı iletişim bilgilerinin paylaşımının yasaklanması tamam ama özel mesajların yasaklanması doğru olmaz bence. Sık sık sipariş verdiğim yazarlarla iletişime geçme ihtiyacı duyuyorum. 

Ya da bazen sipariş tamamlandığında bazen iyi niyetle yazılmış makalelerde ufak tefek eksikler oluyor. Bunu yazara yorum olarak yazmak yerine özel mesajla iletip, bunlara daha çok dikkat ederseniz iyi olur gibi tavsiyelerim oluyor. Vb durumlar... 

Lafın kısası yazar arkadaşlarla iletişim kurabilmek gerekir diye düşünüyorum.
Yanıt Yaz