Yardım!
ankara

Konu Sayısı: 4
Yardım!
10 yıl önce
Bilgisayarımda bir arıza var birkaç gündür. O yüzden yazdığım makaleleri kaybettim. Arıza yüzünden müşterimden ek zaman alıp başka bir arkadaşıma işi devrettim fakat günü gelmesine rağmen yazmadı mahcup duruma düştüm. Bu gece toplam 500 kelime olan 100 er kelimelik dizi tanıtımını yapabilecek bir arkadaşa teslim etmek istiyorum. Yardımcı olabilecek arkadaşlar mesaj yollayabilir, detayları söylerim.
moon22

Konu Sayısı: 5
10 yıl önce
Gerçekten şanssızlık olmuş. Umarım yardımcı olacak arkadaşlar çıkar. Hatta, 2-3 kişiye paylaştırırsanız daha rahat teslim edilebilir.
ankara

10 yıl önce
Evet, iyi fikir. Arkadaşlar bir tane bile olsun yazmak isterlerse yazabilirler... Ödeme 100 kelime için 1 TL olarak aynen yapılacaktır.
SafakVakti

Konu Sayısı: 1
10 yıl önce
Çok zor bir durum, geçmiş osun :( Yalnız tekrar yazabilirsiniz aslında şuan bilgisayar sorunlu mu hala... Hani  yazmışsınız makaleleri konuya yabancı değilsiniz, çok hıxlı yazarsınız yeniden.  Ama yazıları kaybedince bir daha dokunmak istemiyor aynı konuya insan, o da bir gerçek.
ankara

10 yıl önce
Şu an bilgisayar yok evde :( mobilden giriyorum siteye.
SafakVakti

Konu Sayısı: 1
10 yıl önce
Dilerseniz beş tane sipariş açın :( Gece geçiyor nerdeyse, Ya da en doğrusu müşteriniz ile açıkça konuşup surumu anlatmak.
ankara

10 yıl önce
Sağolsun bayağı esnek davrandı. Durumdan haberi var aslında ama ben arkadaşa guvenince akşam teslim ederim demiştim... İlgilenen arkadaşlar hala iletişim kurabilirsiniz. Hesabımda kredi olmadığı için sipariş acamiyorum. Ödemeyi paypal ile yapacağım.
muhammedsilay

Konu Sayısı: 0
10 yıl önce
İyi akşamlar ben farklı bir site için mobil teknolojiler kıyaslamaz teknolojiler adına yazılar yazıyorum size yardımcı olabilir eğer konuyu biraz daha açıklarsanız
moon22

Konu Sayısı: 5
10 yıl önce
Ne yaptınız, bir çözüm bulabildiniz mi?
ankara

10 yıl önce
Ne yazık ki, dizi lanetli midir bilmem. Anlasiyoruz arkadaşlarla geri dönüş yapmıyorlar.
Yanıt Yaz