kucukmucit
Konu Sayısı: 13 Mesaj Sayısı: 43 |
|
guzellikreceteleri
Konu Sayısı: 3 Mesaj Sayısı: 10 |
|
vaxvax123
Konu Sayısı: 1 Mesaj Sayısı: 6 |
|
pelinsu
Konu Sayısı: 12 Mesaj Sayısı: 61 |
|
kucukmucit
sevgili arkadaşım konularımın çoğu zaten yazılmış yazılar.. örnek sayfa üzerinden yazıyorsunuz çoğunu ..
bilmem farkında mısınız ama teklifi siz yazıyorsunuz... 500 kelimen gerçekte 5tl etmiyor maalesef eğer 5 dakikada sen bana aynı parayı vereceksen ben sana yazarım... iki cümleyi bir araya getiremeyenler nedense daha çok para istiyor... |
gosuhasu
Konu Sayısı: 14 Mesaj Sayısı: 92 |
Bir siparişe teklif verildiğinde ne yazmanız gerektiği hakkında bilgi edinmeniz gerekiyor. Yani 600 kelimelik bir yazı yazılması gerekiyorsa ve siz sırf siparişi alabilmek için 2.5 TL, 3 TL teklif yapıyorsanız ve yazdıktan sonra siparişi alan "Bu olmamış" diyorsa üzgünüm ama yazarda suç. Örneğin ben kucukmuucit'e birçok yazı yazdım ve çoğu siparişi istenilen kelimeden fazladır. Bunun farkında olarak teklif yaptım. 200-250 kelimesi yazılsa dahi sizden nasıl bir makale istediğini açıkca belirtiyor. Kısacası belli konularda yani özellikle siparişi verenin yazının nasıl olması gerektiği hakkında bilgiler verdiği konularda orada yazılan "200-250" ya da "250-300" kelimesine takılmamanız gerekiyor.
Bu mesaj gosuhasu tarafından 16.07.2014 00:38:04 tarihinde değiştirildi. Ben kucukmucit'in açtığı çoğu teklife olması gerekenden fazla teklif yaparım. Yani o 250-300 diyorsa ve 400 kelimelik bir yazıyla istediğini verebileceğime inanıyorsam, 4 TL teklif veririm. Bazen kabul eder, bazen etmez (Genelde ediyor :) ) fakat ben emeğimin karşılığını alırım ve ona da istediğini veririm. Siz siparişe 2.5 TL'lik teklif yapıp sonrada "750 kelimelik yazı istiyorsunuz" diyorsanız, bu olmaz. O zaman 7.5 TL'lik bir teklif vermeniz gerekiyordu. Kısacası siparişini gerçekleştireceğiniz yazıları araştırmadan direk para kazanmak amaçlı teklif yapıyorsanız, burada siz hatalısınız. Fakat tabi ki bu anlattığım hatanın bariz bir şekilde belli olduğu durumlardadır. Siz çok güzel bir yazı hazırlamışsınızdır ama siparişi veren gereksiz yere beğenmez bu ayrı bir konudur. Bunda tartışılır. Fakat siz bir yazının 500 kelimede anca anlatılabileceğini bildiğiniz halde onu sıkıştırıp kesip kesip 250 kelimeye düşürüyorsanız, kusura bakmayın ama bu sizin hatanızdır. Birçok makale alıcısı bilir, ben yüksek teklif veririm. Teklif kabul edildiğinde de makale alıcısı yüzde yüz istediğini alır. Kimisinin bütçesi o an benim istediği fiyatı vermeye yetmiyordur, kabul etmez. Bana özel mesaj atar bu fiyata olur mu diye, anlaşırız. Fakat hani sırf sipariş bende kalsın diyede standartlarımdan vazgeçmem. Emeğim neyse onu isterim. Tutup da ne kimseyi mağdur ederim ne kendimi mağdur ederim. Düşük fiyata yazacaksam da bu benim fedakarlığım ve o kişiye duyduğum saygıdan dolayıdır. Özet olarak ifşa etme durumuna karşıyım fakat makale alıcılarına yaptığınız tekliflerde de düşünerek yapmanız tarafındayım. İstenileni veremiyorsanız, yazdığınız yazının kıymeti yoktur. |
kucukmucit
şu ana kadar birçok kişiye yazılar yazdırdım. hatta şu anda elimde bir çok yayınlamadığım yazılar var.Geri döndüklerim de oldu dönmediklerimde. Yazıların üzerinden geçmden içime yatmadan çoğunlukla yayınlamıyorum. 200 kelimeye takılanlara söylüyorum yazının ana kısmını yazmaya üşendiğim için onlara yazdırıyorum.
ifşa etme konusuna gelince aynı yazar birden fazla kişiye uyarıldığı halde saçma sapan yazılar yazmaya devam ediyor..iyi yazarların çabuk farkedilmesi gerekiyor.bu işi puan olayıyla çözmek daha mantıklı olacak sanırım... yorumlar kısmına her zaman bakılamıyor. zaten doğru dürüst yazılar yazan yazarlar kısa zamanda tercih ediliyor. burak bey , fevzi bey,birol bey , işini 10 numaradan da fazla yapan yazarlarımız hepsine tekrar tşekkür ediyorum.. birde dipnot ekleyelim şu an siparişlerde olan makaleme vaxvax bey 3.55 tl ye teklif yapmış bir de not yazmış (ben yapabilirim daha öncedende size yazmıştım) .. |
turcaneker34
Konu Sayısı: 2 Mesaj Sayısı: 15 |
|
turcaneker34
Konu Sayısı: 2 Mesaj Sayısı: 15 |
Oglen 2.7 lik teklifte bulundugum sipariste arkadas 300 kelimelik makale isterken ben konunun ayrıntılı olmasından dolayı 600 kelimelik bi yazi yazdim bu durum benim canimi sıkmadı bilakis mutlu etti istenilen fazlasını vermem karsı tarafın bu durumdan dolayı memnuniyetini belirtmesi benim icin paradan ondan bundan daha üstün bisey acikcasi bence boyle dusunerek yazmak en mantiklisi olur
|
guzellikreceteleri
Konu Sayısı: 3 Mesaj Sayısı: 10 |
Makale alanlar da parayi sokakta bulmuyor...Inanin aldigim bazi makaleleri siteye koyamiyorum bile,gordukce sinirlerim bozuluyor,aldigimda orasini burasini duzeltmeye calisiyorum...ama ben akillandim birkac tane favori yazarim var hep onlarin teklifini kabul edecegim...Burada isini ciddiye alarak yapmak onemli diye dusunuyorum...Zaten cok kazanan arkadaslara bakin ne kadar guzel yorumlar yapilmis makalelerine.Onlar isini ciddiye alip yapiyorlar da ondan.Tesekkur ederim kendi adima.
|