YAZAMAYAN YAZARLAR
Yk38

Konu Sayısı: 2
10 yıl önce
Başlık güldürdü :) sanırım bir kişiye gönderme yapılmış. Yazarlar, alıcılar için paranın çok değerli olmadığını, önemli olanın yazı olduğunu bilmeli. Sonuçta para vererek bu işi yaptırıyorsa alacağı ürünün kalitesi onun için önemlidir. Yazıyı 1-2 tl uzattığınız için değil, yazıyı kalitesiz yazdığınız için problem olmuş olabilir. Benim görüşüm tabiki.
SafakVakti

Konu Sayısı: 1
10 yıl önce
Lafım kimseye değil ama bu işi yapamayacak insanların ısrarlarına ben de karlıyım.İnternetten para kazanmanın tek yolu yazarak para kazanmak değil. Yazarak para kazanmak, eğer bu işi yapamayacaksanız asla tutunamayacağınız bir yöntem. Çünkü zamanla tanınıyorsunuz, sizin neyi yapıp neyi yapamayacağınız kısa sürede ortaya çıkıyor ve notunuzu sanırım en çok bu sektörde en erken alıyorsunuz. Kaldı ki artık makalelerde kalite arayışı önem kazandı ve kalite kavramı arttı, çok iyi yazanlar bile birer birer kaybederken... Herkes yapabileceği işin başına geçmeli... Bu yönde şikayetlerde bu şekilde değil de sistemin kuralları aracılığı ile yapılırsa daha etkili olur, beğenilmeyen siparişlerde kredi geri ödemesi yapılıyor, hemen bu yola başvurmak en doğrusu.
manibo45

Konu Sayısı: 1
10 yıl önce
Ben site yönetiminden bu konuda hem alıcılar açısından yazarı tanıma hem de yazarlar açısından tanıtım olabilecek küçük mucitin tavsiyesi olan puanlama sistemini uygulamaya koymasını talep ediyorum.
Bu tip rahatsızlığı olan başka alıcılar varsa onlar da mağdur olmaz, kaliteli yazan arkadaşlar emeğinin karşılığını görmüş olur. Bu sistem bu sitenin kalitesini de artıracak bir sistem. Küçük mucit aldığım bazı yazıları yayınladım diye yazmış, eğer bu şekilde kalitesinden emin olduğu yazıları alsaydı belki de hepsini yayınlayacaktı. Dolayısıyla iyi makalede satılan yazıların yayınlanma oranı artmış olacak. Umarım yönetim bu ihtimali göz ardı etmez.
elyesaayse

Konu Sayısı: 5
10 yıl önce
Arkadaşlar, birde sitede şöyle bir durum var sitenin fiyatları bellidir. 100 kelime üzerinden. Alıcılar burada siparişi veriyor. özelden fiyat pazarlığına giriyorlar, sitenin altındaki fiyatlara ne olur yazı yazmayın. İşin piyasasını iyice düşürmeyin. Yazı yazmak kolay değil, özgün olması için ben, bir yerden değil, 5 yerden araştırıyorum, hepsini  derleyerek, kendi öz cümlelerimle net ve zengin bir yazı haline getiriyorum. Mutlaka istenen sayıyı, istenen vakitte, hiç bir imla kuralı olmadan ortaya çıkartıyorum. Tekrar tekrar okuyup içime sinerek gönderiyorum.

Tüm Bunlar kolay iş değil.... fiyat üzerinde indirimi kabul eden yazarlar bu işi çok kolay yapıyorlar sanırım
miniperi

Konu Sayısı: 0
10 yıl önce
Yazıp yazamama durumu göreceli bir kavramdır. Site sahipleri verilen referanslardanda emin olamaz. Birine muhteşem gelen bir yazı birisine berbat gelebilir. Burada yazarın işine olan saygısı öne çıkıyor. Sonuçta burada insanlar ya zaman darlığından ya da bir çok sebepten ötürü makale alarak sitesini düzenlemeye çalışıyor. Yazar burada elinden gelenin en iyisini çıkarmak zorunda....Üç kurş fazla verin iyi yazarlarla çalışın en az parayı bilmediğiniz bir yazara verirseniz mağdur olursunuz çünkü o yazarı size iş çıkarsın diye SEÇEN SİZSİNİZ. :)
Yanıt Yaz