Yazar alınıcaktır
tunahanerbey

Konu Sayısı: 1
Yazar alınıcaktır
9 yıl önce
yeni açacağımız blog sitesine editör alınıcaktır..
1:) editör muhakak eğitimden geçecektir
2:)paylaşım yapacağı bütün konuları kendisine biz verecez bu konulara özgün makale yazıp paylaşım yapacak
3:)her paylaşımında muhakak resim kullanılıcak
4:) paylaşım ve yazıları muhakak seo uyumlu olması gerek
5:)paylaşım yaptığı zaman hattalı bir bölüm gördüğüm zaman direk arayabilip uyarabileceğim biri olursa sevinirim yani telefona cevap verme ve telefon la konuşma sıkıntısı olmayan arkadaş olursa çok çok sevinirim....
kaç gündür 10 larca kişi başvuruyor kimisi diyor yok ben numaramı vermiyorum ula sanki yiyecez gibi alahım yarabi diyorum...kimiside çalışıyor telefonla konuşamıyorum diyor..kimiside telefonum bozuk diyor.  iş anlayışı bu şekil değil lütfen rica ediyorum...ulaşamicağım insanlar kız erkek farketmiyor ne mesaj atsın nede başvursun... 0545 254 41 11 bu telefondan da bana ulaşabilirsiniz... benim zamanıma yazık çünkü yoğun bir iş tempom var kaç gündür bir tane adam akılı kimsede karşımıza çıkmadı

NOt: Zaten verdiğim ilandada belli ben pek makale yazmayı beceremem bu yüzden iyi yazabilen bir editör aranıyor

Bu mesaj tunahanerbey tarafından 09.07.2015 15:10:17 tarihinde değiştirildi. Sebep:yeni şart
serkanali

Konu Sayısı: 0
9 yıl önce
ben çalışabilirim
dogukan34

Konu Sayısı: 4
9 yıl önce
Vereceğiniz konu uygunsa şayet yazabileceğime inanırsam bende çalışabilirim.
serkanali

9 yıl önce
sizinle nasıl iletişime geçebiliriz?
tunahanerbey

9 yıl önce
0545 254 41 11 cep numarası yada tunahanerbey@btmyazilim.com yada tunahanerbey@hotmail.com bunlar aracılığıylan iletişime geçebilirsiniz
havvabilir

9 yıl önce
Ben buraya yeni üye oldum ama güzel makale yazarım şuan 1 tane makalem var ama yazmaya devam edicem iletisim icin nida833@hotmail.com
maviyazar

9 yıl önce
Ben çalışabilirim fakat her konuda değil sağlık, dekorasyon, eğitim ve yemek tarifleri üzerine yazabilirim.
tunahanerbey

9 yıl önce
Alan Teknoloji Bilgisyar Ve yazılım lütfen bize iletişimde sıkıntı çıkarmayacak kişiler başvursun...mail adresime gelen bütün mailleri elimden geldiğince kontrol ediyor ve geri dönüş sağlıyorum halla arayış içerisindeyiz
dogukan34

9 yıl önce
Mevcut teknoloji makalelerime bakabilirsiniz. Buradan sizin adınıza çalışabilirim.
elif_msklr

9 yıl önce
1. Buradaki kimse bu işten geçimini sağlamıyor. Burada yazarlık yapanlar ancak hobi ve harçlık amaçlı buradalar. Herkesin kendi işi ve ya meşguliyeti (çalışan, ev hanımı, öğrenci, ...) var. Yani gün içerisinde sadece siz meşgul değilsiniz.
2. İletişim için illa telefona gerek yok ve başka meşguliyetleri olan insanlar 7/24 size anında cevap verme imkanı bulamayabilir ve ya zorunda da değiller. Telefonunu vermek istememelerini de bence normal karşılamanız gerekir. Burada zaten şunu da anlamış olmanız gerekir: "Makale yazarlığından kazanılacak para telefonumu başkasına verecek kadar bir cazip değil". En çok kazanan yazarın profiline bir girip bakın kaç ayda ne kadar kazanmış.
3. Eğer 7/24 telefon ile ulaşabileceğiniz bir çalışan istiyorsanız, o zaman o iş başka oluyor. Ona göre şartlarınızı belirler ve maaşlı bir çalışan tutabilirsiniz. Böylece artık bazı şeyler için hak iddia edebilirsiniz. Hatta sözleşme bile yaparsınız. Böylece daha resmi güvenilir ve kaliteli iş yapmış ve yaptırmış olursunuz.

Benim burada gördüklerim bunlar, katılmayanlar da olabilir.
Yanıt Yaz