tarantula
Konu Sayısı: 7 Mesaj Sayısı: 49 |
elif_msklr söylediğinize kesinlikle katılıyorum,çok yanlış bir izlenim var dışarıdan sanırım,hamal mı tutuyorlar editör mü belli değil.istedikleri saatte arayıp değiştirecek birisi ancak maaşlı tutacakları çalışan olabilir.burada herkes 3-5 harçlık çıkarma amaçlı boş zamanlarında yazdıkları makaleleri değerlendirme amacındalar bence.
|
tunahanerbey
Konu Sayısı: 1 Mesaj Sayısı: 6 |
doğru haklısınız aylık 450-500 tl yada daha fazla para dökeceğim bir insana ben ulaşmak isterim şahsen...günde minimum makale minümum 4 makale minumum bu sayı genelde 6-15 arası döner ve ben bu kadar makale yayınlatırıcaksam bunlara önem veririm daha dün 10 makale verdim 6 sını teslim aldım geriye kalan sözde dört tane daha yazıcaktı çöp oldu...benim çalışma şeklim başvuranlar da halla bunu anlıyamamışlar
|
dogukan34
Konu Sayısı: 4 Mesaj Sayısı: 27 |
|
tunahanerbey
|
missaydemir
Konu Sayısı: 31 Mesaj Sayısı: 116 |
@tunahanerbey'in üslubuna birşey diyemem ama kendisi sanırım baya sorun yaşamış. Kendisini üslup açısından eleştirecek biri öncelikle "amele arıyorum" veya "azarlayabileceğim bir yazar arıyorum" dememiş birine bu tarz ithamlarda bulunmamalı diye düşünüyorum.
Kimsenin tarafını tutmak için yazmadım sadece yazarlar alıcıları, alıcılar da yazarları anlayabilmeli. Burda onlarca yazar sitem dolu mesajlar yazdı ama hiçbir alıcı çıkıp bunu yanlış yorumlayarak eleştirmedi. |
tarantula
üslubunuzun kaba olmasından bahsediyorum ben ayrıca "hatalı bir bölüm gördüğüm zaman direk arayabilip uyarabileceğim" kısmı üzerinden konustum daha sonra üslubunuzu bozdugunuz için 3 aşağı 5 yukarı nasıl bir çalışma şeklinizin oldugunu yorumladım.Sizin ile çalışacaklara bir şey diyemem ben kendi fikrimi belirttim burada
|
tunahanerbey
uyarmak fırça atmak anlamına geliyor sende herhalde...uyarmak diyorum bak fırça atıcam demiyorum allahtan yazarsın hani yazar olmasan dicem anlama kapasitesinde sıkıntı var. uyarmanın fırça olduğunu da sayende öğrenmiş oldum bundan sonra hatta yaptığımda patronum beni uyarırsa fırça atma diye tepki gösteririm :) allahım yarabi yha ne adamlarla uğraşıyoruz...bundan sonra hatalarıma kimse uyarı yapmazsın..yoksa senin gibi tepki verecem...ula toshibada yazılım görevinde bulundum..isimtescil de çalıştım natroda çalıştım şimdi btmyazılım da ekip lideriyim ama hayatım boyunca senin gibi biriylen karşılaşmadım...
Bu mesaj tunahanerbey tarafından 09.07.2015 18:03:45 tarihinde değiştirildi. Sebep:tamamlama |
tarantula
Şuan yazdığınıza yalnızda gülüyorum tunahanerbey ,egonuzu ne ile beslediğinizi çok merak ettim doğrusu.Başarılar dilerim o zaman size bu agresifliğiniz ile,daha da cevap verme gereksinimi görmüyorum size:)
|
moon22
Konu Sayısı: 5 Mesaj Sayısı: 125 |
|
iyimakale
Yönetici Konu Sayısı: 193 Mesaj Sayısı: 1057 |