yazar aranıyor
technoback

Konu Sayısı: 2
yazar aranıyor
9 yıl önce
100 Kelimesi 1 TL altına çalışmak engellenmiştir.

iyimakale ekibi.

Bu mesaj iyimakale tarafından 10.07.2015 08:20:22 tarihinde değiştirildi.
tarantula

Konu Sayısı: 7
9 yıl önce
mail gönderildi.
dogukan34

Konu Sayısı: 4
9 yıl önce
Özelden görüşebilir miyiz? tarantula ile beraber çalışmak da büyük zevk olur :)) Dilerim emek sömürüsü fiyatlar teklif etmiyorsunuzdur
Bu mesaj dogukan34 tarafından 09.07.2015 23:55:54 tarihinde değiştirildi.
tarantula

9 yıl önce
dogukan34 yok kardeşim,ben görüştüm anlaşamadık kendileriyle.abimiz "gönüllü bilgiyi severek paylaşacak" birisini arıyormuş.O malum kelimeyi söylemiycem artık,uyarı almak istemiyorum.İyi forumlar:)
dogukan34

Konu Sayısı: 4
9 yıl önce
"Gönüllü yardımcı yazarlar arıyorum sizin kabul edeceğinizi sanmıyorum tşkler" diye mesaj aldım zaten. Gece gece kafa buluyorlar sanırım. Alanında en iyisi olan siteye bile böyleleri geliyor işte. Neyse iyi forumlar. @tarantula
tarantula

9 yıl önce
Sayın technoback yukarıda ücretsiz,bana yardımcı olacak yazarlar aranıyor diye belirtmeniz daha doğru olurdu diye düşünüyorum o zaman.Ücret konusuna gelince,siz kabul etmezsiniz bana yardımcı olacak birisi lazım demenizden ben bunu anladım doğrusu.Sitede ücretsiz yazan yazar var mıdır bilmiyorum ancak en azından konu başlığında belirtmeniz gerekirdi diye düşünüyorum.İnsanları yanlış yönlendirmeye giriyor bu.
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
9 yıl önce
Merhabalar, lütfen emek sömürüsü ile karşılaştığınızda bize "destek" kısmından bildiriniz.

Kişi uzaklaştırılmıştır.
Yanıt Yaz