Yazar Arayanlar
gamzenisankilic

Konu Sayısı: 5
Yazar Arayanlar
10 yıl önce
Düzenli olarak ilgi alanlarım dahilinde bir sitede yazar olmak istiyorum. Dizi&film yorumları, kültür sanat konuları, genel kültür, biyografi, yeni çıkan albümler ve yeni müzisyenler ile ilgili haberler yazabilirim.

- Seo uyumluyum.
- Dil ve imla kurallarında hata yapmam.
- Uzun ya da kısa fark etmez, belirtilen konuyu açıklayabilirim.
- Günlük limitim yoktur.
- Siteye her gün düzenli giriş yapar ve gelişimini sağlarım.
- Kaliteli ve ilgi çekici makale yazmaya özen gösteriyorum.
- Yazılan yazılara mutlaka fotoğraf ve gerekiyorsa video eklerim.

Belirtilen alanlarda yazar açığınız varsa çalışmak istiyorum. Fiyat konusunda buradaki fiyatla aynı ya da 100 kelime 80-90 kuruş olarak çalışırım. İletişim için gnisankilic@gmail.com veya buradan mesaj gönderebilirsiniz.
Bu mesaj gamzenisankilic tarafından 12.01.2015 13:27:47 tarihinde değiştirildi.
kaya32

Konu Sayısı: 0
10 yıl önce
Makale yazarlığına 2 hafta önce başladım. Başlamamda ki en büyük sebep yakın dostlarımın istemesiydi. Onlar aracılığıyla böyle bir işin olduğunu öğrendim ve severek yazmaya başladım. dil bilgisi, noktalama ve imla gibi teknik konularda hiçbir bilgi eksiğim yoktur. Konu fark etmez, siz siparişinizi verin gerisini bana bırakın :) günde 10-15 saat online olabiliyorum.normalde ziraat mühendisiyim ama 3 aydır e-ticaret uzmanlığı yapıyorum. Bu yüzden mesai kavramı olmadığı için günün her saati online olarak internet kullanabiliyorum. 

İletişim adresim: immortant32@gmail.com adresime e-mail atabilir:
Ayrıca isterseniz e-ticaret ile ilgili seosu ve domaini bana ait olan sitemide inceleyebilirsiniz. www.nettenhallet.com
braveheart

Konu Sayısı: 0
10 yıl önce
İktisat üzerine yüksek lisans yaptım. Günlük siyasi ve ekonomik gelişmeleri takip ediyorum. Bu konuda makale isteklerinizi karşılayabilirim. Ayrıca tarih konusunda araştırma yapıyorum. Kendime ait blogum da sinema yazılarım var. Film analizi üzerine bir atolye çalışmasına katıldım. Belirtiğim konularda makale yazabilirim. İhticanız olursa lütfen aşağıdaki mail adresinden iletişime geçiniz. Teşekkürler.
huseyinaks@yahoo.com
gamzenisankilic

Konu Sayısı: 5
10 yıl önce
arkadaşlar kendi oluşturduğunuz bir konunun içerisinde açıklamalarınızı yaparsanız herkes açısından daha faydalı olur.
Yanıt Yaz