Yazar arıyorum
Güner

Konu Sayısı: 1
Yazar arıyorum
9 yıl önce
55 yaşındayım ilginç hayat hikayemi yazdırmak istiyorum. Çevremdeki beni iyi Tanıyan insanlar bu hayat hikayesi mutlaka yazılmalı diyorlar. Beni dinleyip ,yazabilecek bir profesyonele ihtiyacım var. Yardımcı olursanız sevinirim.
tugcederyatoy

Konu Sayısı: 0
9 yıl önce
size yardımcı olmak isterim. türk dili ve  edebiyatı öğrencisiyim. daha önce yazdığım kompozisyonlar, deneme türünde yazılar, ayrıca makalelerim var. benimle iletişime geçmenizi bekliyorum.
Melihagca

Konu Sayısı: 1
9 yıl önce
Edebiyat bölümü mezunuyum.Profilimi incelediğiniz taktirde tecrübemi saptayabilirsiniz.Dilerseniz,yardımcı olabilirim.
kdr_ycl

9 yıl önce
Merhaba.Sözel bölümü mezunuyum. Size dilerseniz yardimci olabilirim.Okul hayatimda komposizyon yarismalarinda birinciliklerim var. Dilediginiz gibi hayat hikayenizi yazabilirim . Bana ozelden mesaj yoluyla ulasabilirsiniz.saygilarimla iyi gunler dilerim.
zeynep ebrar

9 yıl önce
merhaba yazı , hikaye ve roman yazmayı çok seviyorum eğer sizde isterseniz size yardımcı olmak isterim.
eqzdemir

9 yıl önce
Selam Tarih bölümü son sınıf öğrencisiyim bu tarz işlerle az çok haşır neşirim. Biyografik olarak ilginç hayat hikayenizi yazmada bende yardımcı olmak isterim.
nazlizehir95

9 yıl önce
sizin için keyifle hayat hikayenizi yazarım.
arabi

9 yıl önce
Dilerseniz, ben de hayat hikayenizi büyük bir mutlulukla yazbilirim.
Yanıt Yaz