gosuhasu
Konu Sayısı: 14 Mesaj Sayısı: 92 |
Telif hakkı olan resimler bellidir. Zaten resme tıkladığınızda sağ aşağıda, resme baskı şeklinde, sol üstte ve bunun gibi şekillerde site ismi yazar. Eğer bir resimde bu tarz bir ibare yoksa o resmi rahatlıkla kullanabilirsiniz. Zaten burada kullandığınız resimleri makale alıcılarımız kullanacak diye bir durum yok. Yani resminizi kullanma konusunda gene makale alıcıları kendi inisiyatiflerini kullanabilir. Siz kullandığınız resimde kısaca makaleniz hakkında bilgi veriyorsunuz. Siz yemek tarifine bir resim kullansanız da "Bu yemeği ben yapmıştım" demez kimse aynı şekilde "Ben bu tarifi uyguladım, resimdeki gibi olmadı" da demez kimse :) Kısacası genel olarak anlattığınız konu ile ilgili bilgilendirici bir resim ekliyorsunuz. Eğer orijinal güzel resimler bulursanız, makale alıcılarının daha çok hoşuna gidiyor ve hatta sizin verdiğiniz resmi kendi sitelerinde kullanıyorlar. Bu konuda çok fazla korkmanıza gerek yok :) İyi çalışmalar.
Bu mesaj gosuhasu tarafından 08.08.2014 19:50:50 tarihinde değiştirildi. Dip Not: Bahsettiğim resimler "Google Görseller" kısmında yer alan resimler için geçerlidir. |
SafakVakti
Konu Sayısı: 1 Mesaj Sayısı: 90 |
|
Hayalci
Konu Sayısı: 8 Mesaj Sayısı: 82 |
|
astrogirl
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 5 |