Yazar Puanlama Sistemi
no_education

Konu Sayısı: 5
Yazar Puanlama Sistemi
8 yıl önce
Makale satın alan kişiler satın alma işlemi sonucunda yazarlar hakkında belirli kriterler üzerinden değerlendirme ve puanlama yapsa nasıl olur? Mesela hız, imla, konu bütünlüğü, seo uyumu vs. gibi çeşitli kriterler belirlense ve 10 üzerinden puan verse. Böylece makale satın alacak kişiler çalışacakları yazarları seçme konusunda daha isabetli kararlar verme şansına sahip olabilir. Evet, üyeler hakkında yapılan yorumlar da belirleyici oluyor ama böyle bir puanlama sistemi bunu daha da kolaylaştırabilir diye düşünüyorum.
Bu mesaj no_education tarafından 30.07.2017 11:42:52 tarihinde değiştirildi. Sebep:imla
Gelgi

Konu Sayısı: 6
8 yıl önce
Bence de, özellikle verilen siparişin tamamlanma süresi alıcılar için çok önemli bir etken olacağını düşünüyorum.
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
8 yıl önce
Merhabalar, ilerleyen dönemlerde benzeri bir sistemi hayata geçirmeyi düşünüyor ve vakit bulabildikçe ilgili proje üzerinde çalışıyoruz. Hayata geçirebileceğimiz bir aşamaya getirdiğimizde, mutlaka duyurusunu yapıyor olacağız.
no_education

8 yıl önce
Böyle bir çalışmanızın olduğunu bilmek sevindirici. Bunun forumu daha üst bir noktaya taşıyacağı kanaatindeyim. Ümit ederim ki en kısa zamanda bu hayata geçirilir.
Gelgi

Konu Sayısı: 6
8 yıl önce
Evet, böyle bir sistem gerçekten önemli bir adım olabilir.
no_education

8 yıl önce
Merhabalar. Son zamanlarda forumda açılan konuları incelediğimizde bahsetmiş olduğumuz yazar puanlama sisteminin çok ihtiyaç duyulan bir şey olduğunu görüyoruz. Bu konudaki çalışmalar hangi aşamada acaba? 
Hakunamatata

Konu Sayısı: 1
7 yıl önce
Kesinlikle gerekli bir şey.
no_education

7 yıl önce
İyimakale, bu alanda gördüğüm en başarılı mecralardan biri ve buranın daha iyi bir noktaya gelmesini can-ı gönülden isterim; ancak 6 ay önce konuştuğumuz puanlama sistemiyle ilgili henüz somut bir adım görememekten dolayı da üzüntü duyduğumu belirtmek isterim. 

Yönetici arkadaşların tek işlerinin bu olmadığının farkındayım, hatta bu siteyi kazanç yeri olarak görmediklerini, sadece sektörde güvenilir bir mecra olması adına burayı ayakta tutmaya çalıştıklarının da bilincindeyim; ancak bahsettiğimiz bu puanlama sisteminin son derece elzem olduğunu da göz ardı etmememiz lazım. Bu nedenle bu sistemin siteye entegre edilmesinin çok önemli olduğunu düşünüyorum.
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
7 yıl önce
Merhabalar, açık konuşmak gerekirse, ilgili yorumu yapmadan birkaç hafta öncesinde yazılımcı arkadaşımız ile  bu konuları detaylıca konuşmuştuk ve hayata geçirmeye hazırlanacaktık. Ancak her iki tarafın yoğun iş hayatı nedeniyle henüz birleşemedik.

Bu konuşmayı yaptıktan birkaç hafta içerisinde her iki tarafında odaklanması gereken kendi işleri oldu ve planlarımızın büyük bir çoğunluğunu ne yazık ki askıya almak zorunda kaldık. Konuda belirtilenler, olası bir çalışmada eklenecek özellikler arasında bulunuyor ancak şu an için bir zaman veremiyoruz.
Bu mesaj chaatlaax tarafından 09.01.2018 20:45:10 tarihinde değiştirildi.
Yanıt Yaz