blackboy
Konu Sayısı: 1 Mesaj Sayısı: 3 |
Merhaba,
Bu mesaj blackboy tarafından 20.08.2014 12:16:52 tarihinde değiştirildi. sitenizi devamlı takip ediyorum ve ara ara makale satın alıyorum. Makale alımı yaparken yazar hakkında araştırma yapıyorum. Daha önceden makalesi satın alınmayan yazarların makalelerini almakta güçlük çekiyorum. buna çözüm olarak editörün seçimi eklemişsiniz faydalı olduğunu düşünüyorum. Benimde aklıma şöyle bir şey geldi ve paylaşmak istedim. Yazarlar makalelerinin bir tanesini tanıtım amaçlı yazsalar ve bu makaleler herkese açık olsa. Satma amaçlı değil sadece okuyalım ve yazar hakkında bilgi sahibi olalım diye. Yazıda ufakta olsa bilgi sahibi oluruz diye düşünüyorum. Böylece yeni yazarlar makalelerini daha kolay satabilirler. Makale satın alanlarda yazarlar hakkında daha fazla kontrol etme şansına sahip olurlar. Aklıma geldi paylaşmak istedim. İyi çalışmalar dilerim. Ahmet |
yasmin86
Konu Sayısı: 3 Mesaj Sayısı: 186 |
|
Seda
Konu Sayısı: 2 Mesaj Sayısı: 6 |
|
yasmin86
Ama her yazarın makale referansı koyabileceği bir linki olmayabilir diye düşünüyorum. Ben 6 yıla yakındır bu işi yapıyorum aktif olarak ama referans olarak koyduğum makaleler son 1 yılın makaleleri. Daha önce de çok yazdım ama nereye yazdığımı bilmeden, aracı siteye yazıyordum. Bu durumda olanlar vardır mutlaka.
|
Seda
Konu Sayısı: 2 Mesaj Sayısı: 6 |
|
dbul
Konu Sayısı: 14 Mesaj Sayısı: 64 |
Çok güzel bir fikir. Geçen gün 5 yıldır yazarlık yapan bir arkadaştan örnek makale istedim yok dedi. Bazıları da sorunca yazıp sisteme 500 kelime üstü makale ekleyip satın alıp deneyin diyorlar. İkisi de yanlış. Ben sitelerimi deneme tahtasına dönüştürmek istemiyorum. Her yazarın hazırda referans amaçlı makaleleri olmalı.
Bu mesaj dbul tarafından 20.08.2014 13:31:57 tarihinde değiştirildi. Aksi halde 5 yıldır makale yazan birisi oturup bir örnek yazı yazmaya üşeniyorsa bu yazarla çalışmak ne kadar verimli olur diye düşünürüm. |
yasmin86
Benim önceden çalıştığım sitede referans yeri yoktu ben her tekliften sonra konu ile ilgili 200 250 kelimelik örnek makale gönderirdim. Hatta çoğu istemezdi ben yine de gönderir kendimi yazılarımı tanıtırdım. Böyle çok iş aldığım oldu. Referans makale vermek istemeyen arkadaşların bilgisi olsun :)
|
kader
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 57 |
|
dbul
Konu Sayısı: 14 Mesaj Sayısı: 64 |
Şimdi konu dışı olacak yazarların alıcılara yaklaşımları da çok önemlidir. Örneğin bu konudaki kader ve yasmin86 ikiniz de çok sevdiğim ve sürekli çalışmak istediğim yazarlardansınız. Bazı arkadaşlarla düzenli çalışmaya başladım çok olumlu geri dönüşler aldım, yakın zamanda daha fazla arkadaşla düzenli çalışmaya başlayacağım. Ama bazı yazarlar nedense alıcılara karşı çözemediğim bir negatif yaklaşımda oluyorlar, bu tür kişilerle dünyanın en iyi yazarı bile olsalar çalışmak istemem açıkçası. Zaten işini sevmeyen ve zoraki yapan yazarlar 1-2 çalışma sonrasında ortaya çıkıyor. Gerçekten çok kolay işler değil ve pozitif yaklaşım ve işbirliğine açık olmak bence çok çok önemlidir.
|
yasmin86