Yazar Tanıtım Makalesi
blackboy

Konu Sayısı: 1
10 yıl önce
Bakın sistemde bir sürü makale var. Konu başlıkları uygun ama yazarı tanımadığım için alamıyorum. Bir iki kere aldım dilim yandı. O yüzden yoğurdu üfleyerek yemeye başladım. Eminim ki bir sürü makale alan kişi aynı şeyleri yaşıyordur. Yazar daha yeni gelmiş makale koymuş nasıl satabilir bu şekilde. Ama tanıtım amaçlı makaleleri olsa en azından kullandığı dil, cümle yapıları vb. kriter olabilir. Her yazardan tek tek ben senin makaleni alacağım bana deneme amaçlı yazarmısın demek inanın zor iş. Aynı zamanda sistemde uzun zamandır varolan makaleler satılmış olacaktır. 
Birde bu işin yazar tarafı var. Geliyor sisteme makale yüklüyor ve tanınmadığı için makalesi satılmıyor. Kendisine nasıl yer edinecek sistemde ? Sonuç olarak bir daha makale eklemiyordur çünkü satamıyor neden eklesin ! 
Umarım faydalı olur ama ben hem alıcıya, hem yazara hem de sisteme katkı yapacağını düşünüyorum. Sistemi işletenler üzerinde biraz daha düşünerek ve kurallarını koyarak daha da kullanışlı bir şekilde bu olayı sisteme dahil edebilirler. 
Bu arada fikrime olumlu görüş veren, destekleyen arkadaşlara teşekkür ederim. İyi çalışmalar.
Ahmet

kader

Konu Sayısı: 0
10 yıl önce
Bu güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim, daha önceden de belirttiğim gibi sizinle çalışmak bir ayrıcalıktır. Sizinle yaptığım çalışmalarda çok şey öğrenme imkanım oldu. Uzun lafın kısası sizinle çalışmayı seviyorum :)
moon22

Konu Sayısı: 5
10 yıl önce
Gerçekten hoş bir sistem olacağını düşünüyorum. Böylelikle alıcılar isteklerine uygun yazılara daha kolay ulaşabilirler. 
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
10 yıl önce
Önerinizi en kısa değerlendireceğiz. 
erhanturan

Konu Sayısı: 1
10 yıl önce
Bence de çok güzel bir öneri yasmin86'nın dediği gibi bende önceleri aracı bir kuruluşa makalelerimi veriyordum. Geçen zarzor bir tane makalemi şans eseri gördüm. Onu da referanslarıma ekledim.

Yanıt Yaz