blackboy
Konu Sayısı: 1 Mesaj Sayısı: 3 |
Bakın sistemde bir sürü makale var. Konu başlıkları uygun ama yazarı tanımadığım için alamıyorum. Bir iki kere aldım dilim yandı. O yüzden yoğurdu üfleyerek yemeye başladım. Eminim ki bir sürü makale alan kişi aynı şeyleri yaşıyordur. Yazar daha yeni gelmiş makale koymuş nasıl satabilir bu şekilde. Ama tanıtım amaçlı makaleleri olsa en azından kullandığı dil, cümle yapıları vb. kriter olabilir. Her yazardan tek tek ben senin makaleni alacağım bana deneme amaçlı yazarmısın demek inanın zor iş. Aynı zamanda sistemde uzun zamandır varolan makaleler satılmış olacaktır.
Birde bu işin yazar tarafı var. Geliyor sisteme makale yüklüyor ve tanınmadığı için makalesi satılmıyor. Kendisine nasıl yer edinecek sistemde ? Sonuç olarak bir daha makale eklemiyordur çünkü satamıyor neden eklesin ! Umarım faydalı olur ama ben hem alıcıya, hem yazara hem de sisteme katkı yapacağını düşünüyorum. Sistemi işletenler üzerinde biraz daha düşünerek ve kurallarını koyarak daha da kullanışlı bir şekilde bu olayı sisteme dahil edebilirler. Bu arada fikrime olumlu görüş veren, destekleyen arkadaşlara teşekkür ederim. İyi çalışmalar. Ahmet |
kader
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 57 |
|
moon22
Konu Sayısı: 5 Mesaj Sayısı: 125 |
|
iyimakale
Yönetici Konu Sayısı: 193 Mesaj Sayısı: 1057 |
|
erhanturan
Konu Sayısı: 1 Mesaj Sayısı: 13 |