Yazarlara Verilen Siparişler
hayalss

Konu Sayısı: 11
Yazarlara Verilen Siparişler
9 yıl önce
Bazı arkadaşlar biz yazarlardan site üzerinden bazı konularda makale yazmamızı isteyerek sipariş veriyorlar.Şahsım adına işlerim çok yoğun olsa da zamanında ve ivedilikle makaleyi hazırlayıp sisteme yüklüyorum.Karşı tarafı da bilgilendiriyorum.Haftalar geçiyor ama sipariş ettikleri makaleleri almıyorlar.Daha geçen günlerde bu sorun üzerine bir konu açmıştım ki yine aynı sorunlar maalesef ki tekerrür ediyor.Yazar arkadaşlarımızın emeklerine saygı duysak çok mu zor..? 
gunes1429

Konu Sayısı: 3
9 yıl önce
Kesinlikle size katılıyorum. Benim de o şekilde birçok makale elimde patladı. Alıcılar biraz daha emeğe saygı duymalı diye düşünüyorum. Birçok şeyden feragat ederek yazıyoruz. Bu konuda daha dikkatli olunması lazim çünkü bir yazı kolay okunuyor ancak kolay ortaya cikmiyor
gamzenisankilic

Konu Sayısı: 5
9 yıl önce
Ben de aynı şekilde bir sorunla karşılaştım. Bir hafta boyunca araştırma yaparak 100 tiyatro sorusu hazırladım. Siparişi veren private111 adlı kullanıcıydı. Aradan haftalar geçti, ama ne makaleyi satın aldı ne de mesajlarıma yanıt verdi. 
hayalss

Konu Sayısı: 11
9 yıl önce
Maalesef öyle arkadaşlar.Benim gibi bu sorunu yaşayan pek çok kişi olduğunu bildiğim için bu sorunu dile getirmek istedim.
mazimdekiler

Konu Sayısı: 20
9 yıl önce
Hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım ama yönetime bu isimler bildirilirse bir şekilde önlem alınacağını düşünüyorum. Ama yazarlar açısından kayıp olmaz, çünkü güncel konularsa eğer yeni başlıklar halinde açın kaç kelime olursa olsun mutlaka alınıyor. :) 
Yanıt Yaz