SahafCelebi
Konu Sayısı: 6 Mesaj Sayısı: 11 |
Değerli iyi makale ailesinin makale alıcılarına seslenmek istiyorum. Günü kurtaran sıradan konuların yanısıra gerçekten içi dolu kaliteli bilgi barındıran makalelere de gerekli ilgiyi göstermenizi rica ediyorum. Böylelikle kaliteli makaleciliğin hakkını veren üst düzey yazarların da yazma motivasyonu artacaktır. Benimle aynı görüşü paylaşanların çokça olduğuna dair ümitvarım.
|
BordoMaviYazar
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 2 |
Kıymetli SahafÇelebi hocama katılıyorum.Bu arada bu mesaj ile de siteye merhaba demiş olalım.Uzun araştırmalar sonucu yaklaşık 1 ay önce siteye üye oldum ve kazancımı da güvenilir bir şekilde aldım.Bu vesileyle bu platformun oluşmasında emeği geçenlere teşekkür ederim.Belki fiyatlandırma politikası biraz düşük (bu eleştiri aslında siteye değil genel makale piyasasına) belki bazen site durgun oluyor fakat genel hatları ile güzel bir ortam olduğu kanaatindeyim.Fakat SahafÇelebi hocamın da dediği gibi sırf biraz daha güncel konulu diye satılan fakat nitelik bakımından iddiasını kanıtlayamayan makaleler yüzünden (tabii bazı kalitelileri tenzih ederim) daha faideli ve insanların perspektifini açacak, okuyanlarda hoş bir nağme bırakacak eserlerin hakkının biraz yendiğini düşünmekteyim.Binaenaleyh bu hususa özellikle makale alıcılarının dikkatini çekmek ister, tabii ki tercih takdirinin onlarda olduğunu bilir, bu uzun yorumumda sürç-i lişan ettiysem affola derim vesselâm...
|
tatoo52
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 2 |