onlineavantaj
![]() Konu Sayısı: 2 Mesaj Sayısı: 7 |
Ben yazarların siteye giriş zorunluluğu getirilmesinin iyi olacağını düşünüyorum , yazara herhangi bir makale için mesaj atıldıktan sonra en fazla yirmidört saat içinde cevap verilmesi gerektiğine inanıyorum. Belli bir süre siteye giriş yapmayan yazarın kaydı dondurulmalı veya ihtar almalı çünkü onun geri dönüşüm yapmaması diğer yazar arkadaşlarında teklif almasını engelliyor , tanıtım yazısından iyi bir iletişim kuracağına inanarak bir yazara mesaj atan alıcı, ister istemez ondan cevap gelmesini bekliyor ve başka bir yazara yönlenmekte vakit kaybediyor..bu hem alıcının hizmet almakta gecikmesine yazar arkadaşlarında iş teklifi almasında engellemeye yol açıyor .....
Bu mesaj onlineavantaj tarafından 08.01.2015 00:34:50 tarihinde değiştirildi. |
MjBolubeyi
![]() Konu Sayısı: 14 Mesaj Sayısı: 180 |
Eğer kastınız makale siparişlerindeyse not düşebilirsiniz, "2 saat içerisinde bitirebilecekler teklif versin" ya da "saat 15:00'e kadar tamamlayabilecekler teklif versin" diyebilirsiniz.
Eğer kastınız özel mesajla anlaşarak makale vermekse bu platform zaten bu şekilde yapılan işlere garanti vermiyor, istediğiniz zaman online olmayan yazarla zaten çalışmazsınız olur biter. Eğer kastınız eklenmiş hazır makaleler hakkında daha detaylı bilgi edinmek ise: yani almak istediğiniz bir hazır makale hakkında daha detay istediğinize dair bir mesaj atıyorsanız, anında cevap alamıyorsanız aynı kategoride başka makalelere yönlenebilirsiniz. Eğer acil bir makale lazımsa ve mesajla anlaşmak istiyorsanız, o yazar anında cevap atmadı mı? başka yazara mesaj atarsınız, yazar gelip niye bana yazdırmadınız derse "vaktim yoktu/acildi" diyebilirsiniz sonuçta ilk mesaj attığınız kişiyi beklemek zorunda da değilsiniz. Tam olarak ne için acil cevap gerektiğini anlayamadığım için varsayımlar üzerinden gittim, elbette cevap gerektiren durumlar olur ancak önerdiğiniz sistem bence mantıklı değil, yazarlar sonuçta maaşla çalıştırdığınız kişiler değil, yeri geliyor yöneticinin bile 24 saat girmediği oluyor. Sistemi kullanırken bir takım yöntemler uygularsanız yazarlara giriş zorunluluğu getiren bir nokta olmadığını görebilirsiniz. Cevap gerektiren durumlar şöyle olur: bir yazarla çalışıyorsunuzdur, 3-5aydır günlük 1 yazı giriyordur yazar, 3 gün boyunca yazı girmez, ulaşamazsınız da başka yazara yönelseniz işi en baştan öğretme zahmeti de olur. Bu durumda da yazarla baştan anlaşırsınız aktif olamayacağınız zamanlarda önceden belirtin diyebilirsiniz, acil durumlar için cep telefonu numaranızı verin diyebilirsiniz... Yazarın Elbette siparişe teklif verip siteye uğramayan yazarlardan bahsetmiyorum fakat bir yazarın 100 makalelik işi vardır burada da 1 makalesi vardır hazır eklenmiş, müsait olamayıp buraya giremeyebilir. 1 makalesi için sürekli olarak herkesin elinin altında olmak zorunda değil elbette. Siteye giriş zorunluluğu olursa; başta ben olmak üzere pek çok yazar arkadaşımız sıkıntı çeker. Eğer acil cevap gerektiren durumlardan kastınız daha farklıysa kendinizce haklı olabilirsiniz tabi. Saygılarımla. |
Ayberk-2014
![]() Konu Sayısı: 1 Mesaj Sayısı: 47 |
ben bu öneriyi hiç beğenmedim.çünkü ben daha öncede forum sayfasında belirtmiştim.biri 6 aylık biri 7 yaşında iki çocuk annesiyim ve dün çok istediğim halde yeni bir makale ekleyemedim siteye.Çünkü 6 aylık oğlumun işitme testini yaptırmadığımızdan yeni çıkan kanunlara göre ,çocuğa işitme testi yaptırmamak şiddete giriyormuş ve sosyal hizmetler oğlumu alacağını söyledi 2 gündür bununla uğraşıyorum biraz sonra saat dokuz olunca tekrar sağlık ocağına gidicem yani 3 gündür işitme testiyle uğraşıyorum.Bu öneriyi getiren arkadaşımdan bir ricada bulunacağım,lütfen bir fikir atarken sadece kendimizi değil herkesi düşünelim.Bu sitede tıpki benim gibi çoluk çocuk sahibi insanlarda var.belki siz bekar olabilirsiniz,öğrenci olabilirsiniz vaktiniz çok olabilir ama herkesin sizin gibi olmadığını düşünün lütfen.Ayrıca bir şey daha belirteyim ben çocuklarla yazı yazmakta çok zorlandığım için hiç bir sparişe teklif göndermiyorum yetiştiremem diye sadece hazır makale yazıyorum.
Bu mesaj Ayberk-2014 tarafından 08.01.2015 08:00:02 tarihinde değiştirildi. |
yasmin86
![]() Konu Sayısı: 3 Mesaj Sayısı: 186 |
Aslında aktif olan yazarlar kendilerini belli ediyorlar yani sürekli isimleri görünüyor, forumlarda ya da giriş panelinde görülüyor. Bende genelde siteye giriş yapıyorum ancak bazen hiç giriş yapamadığım da oluyor. Ayberk-2014 arkadaşımızın dediği gibi benim de zaman zaman çocuğum ile ilgili sorunlarım olabiliyor o zaman hiç giriş yapamıyorum ancak bu benim aktif olmadığım anlamına gelmiyor :)
|
onlineavantaj
![]() Konu Sayısı: 2 Mesaj Sayısı: 7 |