Yazarlığa Nasıl Başladım?
yasmin86

Konu Sayısı: 3
Mesaj Sayısı: 186
Yazarlığa Nasıl Başladım?
10 yıl önce
Merhabalar
Ben 5 yılı aşkın süredir makale ve tanıtım yazısı hazırlayarak ek gelir elde ediyorum. Bu işi çok seviyorum ve kendimi geliştirmek için çaba sarf ediyorum. Size burada deyim yerindeyse, başarı öykümü anlatmak istiyorum.
Makale yazmaya ilk olarak meraktan başladım. Acaba gerçekten yazabilir miyim ya da bu işten gerçekten kazanç sağlayabilir miyim diye. İlk zamanlar yazdığım makaleler imla kurallarına ya da anahtar kelime kullanımına uymadığı için geri gönderiliyordu. Şu an aktif olmayan ancak o zamanlar oldukça aktif olan çalıştığım site bana her geri gönderdiğinde hatalarımı düzeltip defalarca aynı çalışmayı gönderiyordum. Öyle ki bir yazıyı 5 defa tekrar düzenlemek zorunda kaldığım bile olmuştu. Ben bu durumda pes etmek yerine daha az hatalı makaleler hazırlamaya çalıştım. Kısa sürede yaptığım hataları düzelte düzelte artık hatasız yazmaya başladım. Yaklaşık 4 yıl hem gece gündüz çalışıp hem de makale yazarlığı yaptım. Evlendikten sonra artık yazmayacağım dedim ancak yapamadım. Evimde bilgisayarım olmadığı halde akıllı telefonlar sayesinde yeniden makale yazmaya başladım. Zamanla makalelerimi beğenen işverenlerimin desteği ile kendime işimi görecek düzeyde bir bilgisayar aldım ve kazancımı daha iyi noktalara taşıdım.
Yaptığım işi çevremdeki çoğu kişiye tavsiye ediyorum ancak bir iki yazıdan ya da tekliften sonra vazgeçiyorlar. Diyeceğim o ki, yeni başlayan ve vazgeçmek üzere olan arkadaşlar asla pes etmemeli. Ben ilk başladığımda eğer pes edip ısrarla kendimi geliştirmeye çalışmasam şimdi evimde boş boş oturan bir bayan olacaktım. Şimdi ise evimin bebeğimin ve kendi özel ihtiyaçlarımı karşılayan hem evden çalışıp hem de bebeği ile ilgilenen bir anneyim :) 
Sizlerin de başarı öykülerini bekliyorum arkadaşlar...
Herkese bol kazançlar...
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
Mesaj Sayısı: 1057
10 yıl önce
Başarılar  kolay vazgeçmeyin derim bu işe başlayanlara. 
kader

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 57
10 yıl önce
Yasemin Hanımın makale yazarlığında ne aşamalardan geçtiğini gayet iyi biliyorum, kendisini bu işe teşvik ettğim için memnunum. Onun başarılarıyla gurur duyuyorum ve kendisini çok daha iyi yerlerde görmeyi umut ediyorum. Onun bu azmi makale yazarlığına ilgi duyan arkadaşlarımıza örnek olmalı diye düşünüyorum. 
yasmin86

Konu Sayısı: 3
Mesaj Sayısı: 186
10 yıl önce
Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim Kader Hanım. Bende sizi gayet başarılı ve işinde titiz bir yazar olarak görüyor başarılarınızın devamını diliyorum.
Sizin gayret ve başarılarınız da takdire değer.
See1234

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 1
1 yıl önce
Bende bu kervana katıldım. Çok istiyorum bu alanda bireyler yapmayı keşfetmeyi. Aslında birazda kendinj gerçekleştirmektir burası
yasmin86

Konu Sayısı: 3
Mesaj Sayısı: 186
1 yıl önce
Hoşgeldiniz aramıza. Bol bol içerik üretmeniz dileğiyle...
Yanıt Yaz