iyimakale
Yönetici Konu Sayısı: 193 Mesaj Sayısı: 1057 |
Merhaba arkadaşlar,
sistem alt yapısında köklü değişiklikler yapıyoruz. Öncelik olarak yazarlık sistemini baştan değerlendirmeye aldık ve bu kapsamda;
Sistem hakkında ki önerileriniz için ana konu üzerinden yazabilirsiniz. https://www.iyimakale.com/forum/topic/sistem-guncellemeleri-hakkinda-oneri-istek/13363 Saygılarımla, |
BaykaE
Konu Sayısı: 3 Mesaj Sayısı: 14 |
Merhabalar. Öncelikle gelecek olan güncellemenin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Ben 50 puanın düşük bir kısıtlama olduğunu düşündüm. Belki 100 puan daha deneyimli, daha arzulu ve daha dikkatli arkadaşlarımızın ilerlemesi için fırsat olabilir. Tabi, bu şahsi düşüncem. Sizlere yeni sistemde, ay içerisinde ilk 10'a giren yazar arkadaşlara ayrıcalık tanınması konusunda bir fikir ortaya atabilirim. Zira sürekli olarak ilk 10'da bulunan bir yazar olarak, bunun avantajını henüz yaşayabilmiş değilim :) Bu konuda bir çalışmanız var mı, onu da merak ediyorum?
Bu mesaj BaykaE tarafından 02.09.2020 09:36:29 tarihinde değiştirildi. |
ozkanakbb
Konu Sayısı: 2 Mesaj Sayısı: 11 |
100 puan olması mantık olarak tabii ki iyi olabilir ama site kalıplaşmış bir müşteri satıcı durumunda yeni gelenlere pek tenezzül edilmiyor. Bakıyorum bazı arkadaşların profillerine, 3-4 ayda 5-10 makale anca satabilmişler. Onlar mı yazamadı, yoksa satamadılar mı orasını bilemem ama genel olarak makale alanlarda satanlarda belli kişiler. Bizlerde keyfi olarak takılıyoruz işte :))
|
buraksatilmis
Konu Sayısı: 1 Mesaj Sayısı: 4 |
Merhaba.Bu yeni gelecek güncelleme hali hazırda var olan ve ayda yüzlerce satış yapabilen yazar arkadaşlarım için gayet güzel ve faydaları olacaktır illaki fakat benim gibi daha önce başka sitelerde çalışmasını sürdürürken bu siteyle yeni tanışmış olan ve hizmetlerine bu sitede devam edecek olan insanlar için biraz kötü oldu.Siparişlere teklif veremeyerek sadece hazır makale satarak hizmet vermek bizi oldukça daraltacaktır.
|
SafakVakti
Konu Sayısı: 1 Mesaj Sayısı: 90 |
|
yasemingnc
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 7 |
Yeni düzenlemelerin herkes için memnuniyet verici olmasını dilerim. Sistem üzerinden makale yazma konusunda eğitim verilmesi, kendisini geliştirmek isteyen ve güncel gelişmeleri takip etmek isteyen yazar arkadaşlarımız için de yararlı bir çalışma olacaktır. Bu konuda deneyim sahibi olan yazarların görüş ve önerilerinin alınması, bu bilgilerin diğer yazarlarla paylaşılması da sektörde deneyim kazanmak isteyen arkadaşlarımıza iyi bir kaynak olabilir.
|
yakupadak7
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 3 |
|
ozkanakbb
|
iyimakale
Yönetici Konu Sayısı: 193 Mesaj Sayısı: 1057 |
@yakupadak7, ozkanakbb Uygulama henüz aktif edilmedi, aldığınız hataları bildirirseniz kontrol edelim.
Bazı tarayıcılar yazım panelini engelleyebiliyor farklı tarayıcıdan bir deneyin isterseniz. |
ozkanakbb