Yazarlık Sisteminde Yapılacak Güncellemeler Hk.
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
Yazarlık Sisteminde Yapılacak Güncellemeler Hk.
4 yıl önce
Merhaba arkadaşlar,

sistem alt yapısında köklü değişiklikler yapıyoruz. Öncelik olarak yazarlık sistemini baştan değerlendirmeye aldık ve bu kapsamda;
  • Yeni yazar alımlarını kısa süreliğine durdurduk.
  • Sisteme yeni dahil olan ve yeni yazar rütbesinde olan yani iyimakale puanı 50 altında olan arkadaşlarımızın siparişlere teklif iletme ve ilan oluşturma yetkileri kısıtlanacak olup sadece hazır makale ekleme ve yeni aktif edilecek olan hazır işlerden alıp yazması için sistem geliştirmeleri yapılmakta ve kısa süre içerisinde aktif edilecektir. 
  • Ayrıca bu aşamada makale yazma konusunda gerekli eğitim ve dikkat etmeniz gereken konularda bilgi verilecektir.
  • Mevcut üst seviyede bulunan fakat müşteri memnuniyetsizliğine sebep olan ve bu durumu devamlı tekrarlayan arkadaşlarımızı da yine yeni yazarların bulunacağı bölüme atayacağız ve sadece oradan hazır işlerden yazabilecek. 
  • Yazar grupları arasında performansa dayalı yükselme ve düşmeler yaşanabilecektir. Her üye grubunun kendi içinde ek özellikleri bulunacaktır. 
  • Örneğin; En üst seviyede kalan arkadaşlarımıza hazır makalelerini istedikleri fiyattan satabilme, ilanlarını üst kısımlara çekebilme, panelden elit işleri alıp iyi fiyatlardan yazabilme gibi ayrıcalıkları olacaktır. 
Ayrıca yenil panel sayesinde acil işler için müşterilere kısa sürede makale hizmeti sağlanacaktır. Çalışmalar devam etmekte olup kısa sürede aktif edilerek duyurusu tekrar yapılacaktır. 

Sistem hakkında ki önerileriniz için ana konu üzerinden yazabilirsiniz. 

https://www.iyimakale.com/forum/topic/sistem-guncellemeleri-hakkinda-oneri-istek/13363

Saygılarımla,
BaykaE

Konu Sayısı: 3
4 yıl önce
Merhabalar. Öncelikle gelecek olan güncellemenin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Ben 50 puanın düşük bir kısıtlama olduğunu düşündüm. Belki 100 puan daha deneyimli, daha arzulu ve daha dikkatli arkadaşlarımızın ilerlemesi için fırsat olabilir. Tabi, bu şahsi düşüncem. Sizlere yeni sistemde, ay içerisinde ilk 10'a giren yazar arkadaşlara ayrıcalık tanınması konusunda bir fikir ortaya atabilirim. Zira sürekli olarak ilk 10'da bulunan bir yazar olarak, bunun avantajını henüz yaşayabilmiş değilim :) Bu konuda bir çalışmanız var mı, onu da merak ediyorum?
Bu mesaj BaykaE tarafından 02.09.2020 09:36:29 tarihinde değiştirildi.
ozkanakbb

Konu Sayısı: 2
4 yıl önce
100 puan olması mantık olarak tabii ki iyi olabilir ama site kalıplaşmış bir müşteri satıcı durumunda yeni gelenlere pek tenezzül edilmiyor. Bakıyorum bazı arkadaşların profillerine, 3-4 ayda 5-10 makale anca satabilmişler. Onlar mı yazamadı, yoksa satamadılar mı orasını bilemem ama genel olarak makale alanlarda satanlarda belli kişiler. Bizlerde keyfi olarak takılıyoruz işte :)) 
buraksatilmis

Konu Sayısı: 1
4 yıl önce
Merhaba.Bu yeni gelecek güncelleme hali hazırda var olan ve ayda yüzlerce satış yapabilen yazar arkadaşlarım için gayet güzel ve faydaları olacaktır illaki fakat benim gibi daha önce başka sitelerde çalışmasını sürdürürken bu siteyle yeni tanışmış olan ve hizmetlerine bu sitede devam edecek olan insanlar için biraz kötü oldu.Siparişlere teklif veremeyerek sadece hazır makale satarak hizmet vermek bizi oldukça daraltacaktır.
SafakVakti

Konu Sayısı: 1
4 yıl önce
Bence, çok iyi düşünülmüş bir sistem. Zaman içinde burası SEO uyumlu makale yazarlığı konusunda bir okula da dönüşürse çok güzel olur.
yasemingnc

Konu Sayısı: 0
4 yıl önce
Yeni düzenlemelerin herkes için memnuniyet verici olmasını dilerim. Sistem üzerinden makale yazma konusunda eğitim verilmesi, kendisini geliştirmek isteyen ve güncel gelişmeleri takip etmek isteyen yazar arkadaşlarımız için de yararlı bir çalışma olacaktır. Bu konuda deneyim sahibi olan yazarların görüş ve önerilerinin alınması, bu bilgilerin diğer yazarlarla paylaşılması da sektörde deneyim kazanmak isteyen arkadaşlarımıza iyi bir kaynak olabilir.
yakupadak7

Konu Sayısı: 0
4 yıl önce
Merhaba. Makale yükleme sitesinde herhalde bir problem var. Word'den eklem yapamıyorum. Yazıyı yapıştırdığımız beyaz sayfa gözükmüyor.
ozkanakbb

4 yıl önce
Makale eklemesi yapamıyorum bende, 50 puan altı için kapatılacak denildi ama hali hazırda aktif olan siparişler için nasıl ekleme yapmalıyım :)
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
4 yıl önce
@yakupadak7ozkanakbb Uygulama henüz aktif edilmedi, aldığınız hataları bildirirseniz kontrol edelim.
Bazı tarayıcılar yazım panelini engelleyebiliyor farklı tarayıcıdan bir deneyin isterseniz. 
ozkanakbb

4 yıl önce
Chrome ve explorerdan denedim aynı hatayı alıyorum makale ekleme yeri gözükmüyor. Düzelene kadar beklerim sorun olmaz. iyi çalışmalar
Yanıt Yaz