EgitmenYazarSunucu
Konu Sayısı: 2 Mesaj Sayısı: 13 |
Merhaba, yeni düzenlemelerin herkes için hayırlı olmasını dilerim. Ben sitede yeniyim ve yoğun işlerim yüzünden az makale ekleyebiliyorum ancak eklediğim makaleler
% 100 özgün olup, şimdiye kadar 6 makale sattığımdan puanımın 6 olması yeni yazar olduğumu göstermese de burada yeni yazar kategorisindeyim. Bu sebeple keşke 50 puandan daha az bir puan değerlendirmesi olsaydı memnun olurdum... Titiz çalışmalarınızın devamı dileğimle... |
rakunkunkun
Konu Sayısı: 3 Mesaj Sayısı: 18 |
Merhabalar, EgitmenYazarSunucu, bu sorunu şu şekilde çözebilirsiniz. Yeni satılan yazıların aktığı haber kısmında son satılan başlıkları inceleyerek, daha çok ihtiyaca yönelik içerikler hazırlayabilir ve satılmalarını kolaylaştırabilirsiniz. Yeni yazar olarak bulunmanız satışınızı engellemeyecektir. Moralinizi bozmayın. Bu da yeni ve eski yazarlar için bir tür motviasyon kaynağı olacaktır. Yazılarınızı alan kişiler eğer memnun kalıyorlarsa, mutlaka ve mutlaka sizden içerik isteyecektir. Tek eksik kalacağınız nokta 50 puanın öncesinde sipariş üzeirnden alamamanız olacaktır. Onu da 50 puandan sonra müşterilerinizle kuracağınız iletişim ile sipariş usulüne çevirebilirsiniz. Yani demek istediğim, 50 puanı kaliteli içerikler yazıyorsanız mutlaka ve mutlaka kısa sürede geçersiniz. Çünkü ben de dahil, birçok alıcı, bu sitede yeni eski her yazarı takip ediyoruz.
|
yazkarala
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 1 |
|
EgitmenYazarSunucu
Konu Sayısı: 2 Mesaj Sayısı: 13 |