Yazım Sorunları (Makale Yazarlarının Dikkatine)
gosuhasu

Konu Sayısı: 14
Yazım Sorunları (Makale Yazarlarının Dikkatine)
10 yıl önce
Arkadaşlar yazıların incelemesinde görev almaya başladım ve bu konuda sizden birkaç isteğim olacak. Sırasıyla yazayım;

1- İmla kurallarına lütfen özen gösterin. Noktadan, virgülden yani noktalama işaretlerinin tamamından sonra boşluk bırakın. Yeni paragrafa geçmek istediğinizde "Enter" tuşunu kullanın. İki nokta üst üste koyduktan sonra büyük, noktalı virgülden sonra küçük harfle başlayın.
2- Lütfen yazılarınız bittikten sonra F7 tuşuna basarak yazım yanlışlarını kontrol edin.
3- Bildiğiniz gibi Word'den metin kopyalayıp, buraya yapıştırdığınızda ne yazık ki paragraf boşlukları kopyalanmıyor. Bazı yazar arkadaşlarımız yazıları daha güzel gözüksün diye burada kendileri boşluk bırakıyor. Bir paragraf 10 karakter boşluk öndeyken diğer paragraf 6 boşluk önde oluyor. Ya hiç boşluk bırakmayın ya da hepsinde aynı boşluğu bırakın. Çünkü yazınız farklı boşluklar olduğunda hiç güzel durmuyor.
4-Yazılarınıza başlık ile lütfen başlamayın. Başlığınız üstte ve ortada olsun.

Bunlar aklıma gelen belli başlı hatalardır. Bundan sonra kendi incelediğim makalelerde bu tarz yanlışları gördüğüm her makaleyi düzenlemeye göndereceğim ve tek tek hepinize neden düzenlemeye gönderildiğini yazacağım. Madem para kazanmak istiyoruz, makale alıcılarının gözüne girmek istiyoruz, en azından noktalama işaretlerinden, yazım hatalarından arınalım. Bu konuda lütfen biraz daha hassas davranmanızı istiyorum. İyi çalışmalar, bol kazançlar :)

Bu mesaj gosuhasu tarafından 31.07.2014 19:01:01 tarihinde değiştirildi.
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
10 yıl önce
Yeni editorumuz Burak Bey'in onerilerine mumkun oldugunca dikkat etmeniz hem sitemizde hem de baska platformlarda para kazanmanizi, kaliteli is yapmanizi kolaylastiracaktir. Bu oneriler vesilesiyle kendisine gorevinde basarilar diliyoruz.
bsahiner

Konu Sayısı: 12
10 yıl önce
Yeni görevinizde başarılar diliyorum.
miniperi

Konu Sayısı: 0
10 yıl önce
Hayırlı olsun burakcım çok iyi işler çıkartıp yükseleceğine canı gönülden inanıyorum ablacım...
sen herşeyin en iyisine layık başarılı bir kardeşimsin :)
dbul

Konu Sayısı: 14
10 yıl önce
Artık siparişlere teklif veremeyecekse sevinmedim :)

Şaka bir yana iyi bir seçim ve isabetli bir karar olmuş. Böyle bir kalite kontrol görevlisi çok gerekliydi. Hayırlı olsun.
Bu mesaj dbul tarafından 31.07.2014 19:28:58 tarihinde değiştirildi.
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
10 yıl önce
Birol bey ve  Burak bey sitemizin 2 başarılı yazarı ve editörü. Hem yazmaya hemde editörlük görevine devam ediyorlar kendilerine tşklr ve başarılar. Sitedeki sorunlarınızı bize ve 2 arkadaşımıza sorabilirsiniz.
SafakVakti

Konu Sayısı: 1
10 yıl önce
Başlığı ortada yazmayan ve paragraf boşluklarını ayarlarken dikkat etmeyenlerden birisi de benim, daha dikkatli olacağım. Burak Bey' e iyi çalışmalar diliyorum.
Hayalci

Konu Sayısı: 8
10 yıl önce
Öncelikle gosuhasu arkadaşıma yeni görevinde başarılar diliyorum. Yazım hataları için belirttiğin maddelere katılıyorum. Türk Dilini öncelikle bizlerin düzgün kullanması gerekir ki internet kullanıcıları da düzgün ve yazım hatası olmayan Türkçe metinler okusunlar. Birçok internet sitesi buna gereken önemi vermiyor ve Türkçe'nin geleceğini tüketiyorlar. Son olarak bu makale düzeltme için geri gönderme olayı güzel olmuş; ancak bunun makale gönderirken kuyruk oluşturmaması için özeni göstermenizi bekliyorum açıkçası. Bazı durumlarda sisteme geç yüklenen makale alıcı kaybına neden olarak makalenin birkaç hafta beklemesine neden olabiliyor. (Yanlış anlaşılmasın sakın:) ) Çünkü ben bazen hazır makale yazarken bile şu alıcı bu makaleyi satın alabilir düşüncesiyle yazıyorum. Bazı alıcılar, sizlerinde bildiği gibi siteye sürekli girmiyorlar. Bu yüzden makale kontrol sistemi yavaşlamadan bu düzeltme işleminin yürümesi siteden beklentimdir.
Yeniden yeni görevinde başarılar diliyorum. Hayırlı olsun...
kader

Konu Sayısı: 0
10 yıl önce
Yeni göreviniz hayırlı olsun. Önerilerinizi mutlaka dikkate alacağız.
Yanıt Yaz