yazıyoruz, yorum yapmıyorsunuz :)
semapotamya

Konu Sayısı: 3
yazıyoruz, yorum yapmıyorsunuz :)
5 yıl önce
Sevgili iş ortaklarımız, sizler için iyi-kötü kalemimizin yettiğince yazılar yazıyoruz. Beğeniyorsunuz ya da beğenmiyorsunuz, orası tartışılır ama lütfen müşteri yorumu kısmında bizi aydınlatın. Acaba yazımı beğendi mi, tarzımız uyuştu mu gibi birçok soru aklımızı kurcalıyor. Naçizane düşüncem budur, katılan varsa desteklesin beni :) Kötü yoruma da açığız bu arada, yeter ki yazın, ne olduğunu bilelim ve görelim. Herkese sevgiler işçi kardeşlerim :)
çay tiryakisi

Konu Sayısı: 0
5 yıl önce
Kesinlikle katılıyorum ben iyi kötü yorum haricinde işin esası her yorum da bir puan getirdiğini biliyorum ve eğer işim kaliteli ise yaptığım işin yorumla desteklenerek bir puan daha almasını isterim. Şayet yorum aksine ise yine yapılsın ki, işi teslim ettiğimde aldığım puanı geri alsınlar :))) Belki yazıyı veren kişi mesajla izah ediyorum bir de yorum mu yapıyım diye düşünebilir ancak yazarlar cihetinde bir yorumun kıymeti büyük desteklerinizi bekleriz :)))) Bol yorumlu ve bol kazançlı günler ...
Baris2424

Konu Sayısı: 6
5 yıl önce
Bu konuda ne kadar haklı olduğunuzu inan anlatamam. En azından işleri tamamladıktan sonra bir geri dönüşü hak ediyoruz. Eksik ya da hatalı noktamız olursa telafi etme ve daha iyi işler çıkarma konusunda kendimizi düzeltebiliriz...
Yanıt Yaz