Yemek Tarifi Yazan Bayanlar Aranıyor
Xroad

Konu Sayısı: 1
Yemek Tarifi Yazan Bayanlar Aranıyor
9 yıl önce
Yemek Tarifi Konusunda Deneyimli, Alfabeyi Düzgün Kullanabilen 2 Bayan Arkadaşla Çalışmak İstiyorum, Vereceğim Linklerdeki Makaleleri Özgünleştirip, Resimlere sitenin logosunu basarak 3 etiket girerek sitede yayınlayacak arkadaşların fiyat teklifini bekliyorum Günlük Yazabildikleri kadar yazıp siteye girebilirler, Çok Yoğun Makale Hizmeti Veren, Kusura Bakmayın Bugün Siteye Makale Giremedim, Diğer sitelerle uğraştım diyen, arkadaşlar konudan uzak dursun, editörlük devamlı olacaktır. 

Yapılması Gereken İşlemler Tek Tek Öğretilecek.

Bu mesaj Xroad tarafından 24.01.2016 22:12:55 tarihinde değiştirildi.
Xroad

9 yıl önce
deneyimli demiştim tşkler.
srpl

Konu Sayısı: 0
9 yıl önce
daha önceden tecrübem bulunuyor. farklı bir sitede yazarlık yaptım. Özellikle farklı yemek ve pasta tarifleri konusunda iyi olduğumu düşünüyorum. sizinle çalışmak isterim...
kardelen3441

9 yıl önce
Merhaba,
Referanslarım içinde benzer bir makale ve siteye girdiğinizde bir çok makalemi görebilirsiniz.
Dilerseniz inceleyip mesaj yolu ile iletişime geçebilirsiniz.
Teşekkürler.
safiye.ses

9 yıl önce
Yemek yapmasını, yedirmesini ve yemesini seven bir bayanım. Biraz da tombişim bu yüzden. Özgün yemek tarifleri rahatlıkla verebilirim. Ama hergün siteye giremem ben sadece makale konusunda size destek vermek isterim.
Lavinya38

9 yıl önce
Ufak tefek bloglarda tarıflerım mevcut... Fotograflı tarıflerımde var. Ayrıca yetişkinler ve çocuklar için bulunan arşivim var.yemek yapmak benım için hobi hiçbir zaman yemek yapmaktan sıkılmadım. Yaptığım yemekler severek tüketilir:D bundan eminim.. Ayrıca farklı tatlar denemeyi seviyorum. Uzun süre Amerıkada kaldım ordan da cok farklı tecrubeler edindim gurmelik adına :) yemek konusunda iddialıyım diyebilirim . Olursa tek sıkıntı burada henüz tecrübesiz oldugumdan olabılır fakat onu da kısa sürede halledeceğime inanıyorum. Bu arada hayallarim arasında 'mızmız çocuklar için yemek tarifleri' ve 'kısa sürede güzeltatlar' isimli 2 kitapçıkarmak da var tabi ki hayırlısı... Sevgıyle
makalem26

9 yıl önce
mrb ben yemek ve pasta tarifi üzerine makaleler yazıyorum uygun görürseniz detaylı bilgi için görüşelim
FerideKantar

9 yıl önce
Merhaba ev hanımıyım 29 senelik çok fazla yemek tarifi biliyorum size yardımcı olabilirim isterseniz.
Dide

9 yıl önce
Merhaba kendi işyerlerimizde uzun yıllar Aşçılık yaptıktan sonra yemek kitabı Çıkarma aşamasındayım.özellikle Gaziantep mutfağı başta olmak üzere Ege ve Akdeniz mutfağına hakimim.yazmayı çok seviyorum.isterseniz yardımcı olmaya talibim.sevgiler
Xroad

9 yıl önce
arkadaşlar 150 kelime makale için ücret tekliflerini özelime atabilirsiniz.
Yanıt Yaz