Xroad
Konu Sayısı: 1 Mesaj Sayısı: 5 |
Yemek Tarifi Konusunda Deneyimli, Alfabeyi Düzgün Kullanabilen 2 Bayan Arkadaşla Çalışmak İstiyorum, Vereceğim Linklerdeki Makaleleri Özgünleştirip, Resimlere sitenin logosunu basarak 3 etiket girerek sitede yayınlayacak arkadaşların fiyat teklifini bekliyorum Günlük Yazabildikleri kadar yazıp siteye girebilirler, Çok Yoğun Makale Hizmeti Veren, Kusura Bakmayın Bugün Siteye Makale Giremedim, Diğer sitelerle uğraştım diyen, arkadaşlar konudan uzak dursun, editörlük devamlı olacaktır.
Bu mesaj Xroad tarafından 24.01.2016 22:12:55 tarihinde değiştirildi. Yapılması Gereken İşlemler Tek Tek Öğretilecek. |
Xroad
|
srpl
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 1 |
|
kardelen3441
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 2 |
|
safiye.ses
|
Lavinya38
Ufak tefek bloglarda tarıflerım mevcut... Fotograflı tarıflerımde var. Ayrıca yetişkinler ve çocuklar için bulunan arşivim var.yemek yapmak benım için hobi hiçbir zaman yemek yapmaktan sıkılmadım. Yaptığım yemekler severek tüketilir:D bundan eminim.. Ayrıca farklı tatlar denemeyi seviyorum. Uzun süre Amerıkada kaldım ordan da cok farklı tecrubeler edindim gurmelik adına :) yemek konusunda iddialıyım diyebilirim . Olursa tek sıkıntı burada henüz tecrübesiz oldugumdan olabılır fakat onu da kısa sürede halledeceğime inanıyorum. Bu arada hayallarim arasında 'mızmız çocuklar için yemek tarifleri' ve 'kısa sürede güzeltatlar' isimli 2 kitapçıkarmak da var tabi ki hayırlısı... Sevgıyle
|
makalem26
|
FerideKantar
|
Dide
|
Xroad