Yeni Eklenen Makalelerin Sıralaması
KurşunKalem

Konu Sayısı: 11
Yeni Eklenen Makalelerin Sıralaması
8 yıl önce
Merhaba arkadaşlar, özellikle değerli yönetici arkadaşımdan bir ricada bulunacağım. Sadece kendi makalalerim adına değil, tüm yazar dostlarımın makaleleri içinde geçerlidir.
Bugün dikkat ettim, yeni eklenen makaleler eklendiği kategorinin, son sayfasında sonuncu sıradan yayına giriyor. Bunun yeni eklenen makalenin, en üst sıradan yayınlanmaya yönelik olması daha doğru olur gibi geliyor bana.

Yönetici arkadaşımızın ve yazar arkadaşların düşüncelerini merak ediyorum, sevgiyle kalın.
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
8 yıl önce
Merhabalar,

Bu gibi durumlarda eski makalelerin görünülürlüğü azalmaktadır. Böyle bir sistemi benimsememizin en büyük etkenlerinden biri makale yazarlarımızın satışlarının arttırılmasıdır. Her ne kadar haber sektöründe güncel makaleler etkili olsa da, sağlık, genel kültür gibi kategorilerde yayınlanan makaleler zamandan bağımsızdırlar.

Tüm aile bireylerimizin sıralama hakkında bilgisi bulunduğu gibi aynı zamanda makale içerisine girdiklerinde makalenin yayınlanma tarihi de kendilerine gösterilmektedir. Çok eski olan makaleler ise periyodik olarak sistemde 1000 makale kalacak şekilde, sistem tarafından silinmektedir.
KurşunKalem

Konu Sayısı: 11
8 yıl önce
Kesinlikle tüm yazarların satış imkanlarının arttırılması, en istediğimiz şeydir birbirimizin arasında dahi. Hatta hatırlarsanız makalem görünmüyor diye sizinle iletişime geçmiştim. O zaman muhtemelen sıralamanın böyle olduğunu bilmediğim için, en son sıraya bakmamıştım heralde.
argonunfatihi

Konu Sayısı: 3
8 yıl önce
Benim de bir önerim olacak arkadaşlar. 

Site içerisinde sıralama ölçütü özelliği olması. Makale alacak arkadaşların satın alacağı hazır makale konularına girince, sırala > tarihe göre - en çok görüntülenme sayısına göre - bu konuda en çok satış yapan yazarlar diye bir sıralama özelliği olması, satın alacak kişinin isteğine göre şekil alacaktır. Yine yeni yazarlarımızın bu özellik yüzünden dezavantajları olacaktır fakat satın alacak kişi bu özelliği kullanmadığı zaman sitenin normal işleyişine göre sıralama yapılması yazar arkadaşların gölgede kalmasına engel olacaktır. 

Önerimin değerlendirilmesi dileğiyle. İyi çalışmalar iyimakale ailesi...
Yanıt Yaz