Yeni Güncellemeler Hk.
saydekor

Konu Sayısı: 1
4 yıl önce
Zeyna  gerçekten kendisiyle çalışıyorum hiç sorun yaşamadım sıkıntısız bir şekilde yazımı alıyorum arama motordan 1 sıradayız süper yazardır ne geç kalıyor makalelerımız zamanıda teslim ediyor e-boyabadana A.Ş olarak kendisine sonsuz teşekkürlerimiz sunuyoruz
BaykaE

Konu Sayısı: 3
4 yıl önce
Herkese selamlar.

Ben Serdar Bey'e naçizane bir tavsiye vermek için yazıyorum. Güncellemeleri yakından takip ediyor ve her güncelleme ile daha mutlu oluyorum. Sistemde negatif noktalar giderek azalmakta. Şöyle bir tavsiyem mevcut: 

Özellikle de hazır makale yüklerken oluşturulan raporlar sorun yaşatıyor. Makale onay aldıktan sonra rapor kısmında örneğin %2 şeklinde özgünlük uyarısı veren alan çıktı diyelim. Makale %98 özgün olarak onay alıyor ve yayınlanıyor. Bu durumda makaleyi düzenlemek ve özgün olmayan kısmı orijinal hale getirmek için düzenleme şansı bulunmuyor. Bana sorarsanız, makale onay aldı ise onay aşamasında yazara özgün olmayan kısım için ''Düzenle / Makaleyi Onayla'' butonu gelebilir. Yani o anda yazar %98 olarak onay almış makalesini kendi isteği ile bu şekilde yayına alabilir ya da %2'lik özgün olmayan kısmı düzenleyip tekrar onaya sunabilir. Biraz önce başıma geldiği için makalemi sildim ve düzenleyip tekrar yükledim. Bu gibi bir güncelleme ile bu durumdan kurtulabiliriz diye düşünüyorum.
mazimdekiler

Konu Sayısı: 20
4 yıl önce
BaykaE aslında hemen onaylamıyor ama herhangi bir uyarı olmadığı için dikkatinizden kaçıyor olabilir. Yazıyı yükledikten sonra otomatik özgünlük kontrolü devreye giriyor ve sonuçlandıktan sonra düzeltme şansınız oluyor birkaç dakika içerisinde. Ama tabii ki dediğim gibi sürekli takip etmek gerekiyor. 
FxTrader

Konu Sayısı: 0
4 yıl önce
Serdar bey bir ara ne güzel bildirimler geliyordu ama yaklaşık 1- 1,5 aydır hiç bildirim gelmiyor. 
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
4 yıl önce
@skyline bayramdan sonra aktif edilecek alt yapısı bitmek üzere.

@BaykaE içerik ekledikten sonra 5-10 dk gibi bir sürede 1000 kelimeye kadar olan makaleler test edilmektedir o sürede müdahale edebilirsiniz. Yüzde yüz olmadan onay vermeyin derseniz o tarz makaleleri düzenlemeye gönderebiliriz. Şuan için en iyi çözüm bu gibi görünüyor :)

@FxTrader hangi bildirimler mail mi site içi mi?
FxTrader

4 yıl önce
Mail ile bildirim gelmiyor Serdar Bey. Önceden mesaj gönderildiği ya da sipariş onaylandığı zaman mail ile bildirim geliyordu. Şu anda hiç bir şekilde bildirim gelmiyor mail hesabıma :( 
BaykaE

Konu Sayısı: 3
4 yıl önce
@iyimakale Serdar Bey, %97-100 olan makalelerin reddedilmesi herkesin işini zorlaştırır. Yeri geldiğinde kopya kontrol yapıp işi vaktinde teslim ediyor, sonrasında arkamıza bile bakmıyoruz. Eğer direkt reddedilirse bu iş çok uzar. Ancak, düzeltmek isteyenlerin süreci rahat takip etmesi adına kendi onaylarını vermesi daha kolay olur diye düşündüm :) Elbette her şeyin bir iyi bir de kötü yanı var. İşi eklediğimizde kendi kontrolümüzü yapabildiğimiz bir süreç mevcut, bunun farkındayım. Ancak, o durumun en önemli dezavantajı sürekli sayfa yenilemek ve 10-15 dakika PC başında beklemek durumunda kalmak oluyor. Şu an için işimizi bu şekilde görmeye alıştık. Gelecek vadede bir buton ile önerimi değerlendirirseniz ben çok faydalı olacağına eminim :)
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
4 yıl önce
@FxTrader Hemen bakayım ona Nalan Hanım hepsinden önemlisi o evet :)

@BaykaE bir buton sözüm olsun sana :)
Destek360

4 yıl önce
Telefondan sipariş açmak istediğimizde bir kaç tane aynı siparişten açılıyor. Bildirimleri okuduğum halde bildirimler gitmiyor yeni blldirim varmış gibi görünüyor.
Vonzarovich

Konu Sayısı: 7
4 yıl önce
Telefondan sipariş açıp tarayıcıdan çıkıyorsunuz. Daha sonra tekrar tarayıcıyı girdiğinizde siparişi gönderdiğiniz sayfayı açmış oluyorsunuz ve yeni sipariş açılmış oluyor. Sipariş sonrası ana sayfaya geçip öyle bırakırsanız sorun kalmaz.
Yanıt Yaz