papatyam
Konu Sayısı: 2 Mesaj Sayısı: 27 |
Öncelikle herkese merhaba, son güncellemeler hakkında yorumumu bildirmek istiyorum. Çok önemli bir platform olan İyi makale ailesine sağladığı imkanlar neticesinde teşekkür ediyorum. Ancak güncelleme alanında ödemelerin aylık olarak ödenmesine sıcak bakmıyorum. Haftalık ödeme almak motive edici olduğu için eski usul devam edilmesinden yanayım. Birçok yazarın bana katılacağını düşünüyorum. Yine de muhteşem güncellemelerin yapıldığını dile getirmek isterim..
|
EnHızlıYazar
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 7 |
|
kadir
Konu Sayısı: 11 Mesaj Sayısı: 69 |
|
Fatih137
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 75 |
Merhaba. Hayırlısı olsun öncelikle. Güvenilir ve aktif bir platform olduğunuz için çok teşekkür ederim.
Sizinle tanışmadan önce de sonra da farklı platformlar aradım.. Ama açıkça söyleyim en iyisi en kalitelisi burası gerçekten. Ne deyim maşallah:))
Sıcağı sıcağına bazı fikirlerimi dile getireyim.
1. Aylık ödeme olması kolaylık olması açısından iyi olabilir ama sanki hiç yoktan 15 gün olabilirdi:))!! Süre kısa olunca daha keyifli oluyor. Bu olmadı sanki...
2. Taban fiyat için zam yapma zamanı gelmedi mi acaba??:)) 1,75..2,00... İngilizce için 5.00 TL mesela...
3. Sipariş verenlerin daha duyarlı olması.. Aşağılayıcı cümle varsa siparişinin onaylanmaması mesela.. Örnekleri biliyorsunuz zaten..
4. Siparişte verdiği iş ile özel mesajda verilen işin farklı olmaması. Bu durumdan dolayı teklif vermekten korkar olduk inanın. Örnekleri burdan yazmam hoş olmaz diye yazmıyorum.
5. Forum kısmında ilan olması gayet normal. Ancak oradan sen şu işi yaz sen bu işi yaz olayına dönmemeli bence. Kişi sipariş açmalı yazar adına. 5-6 ay önce biri vardı mesela kanser vs konu yazdırdı herkese. Bir kısmını alıp gitti. Kalan yazıları almadı ve elinde kaldı birçok kişinin.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar.:)
İyi çalışmalar.
Bu mesaj Fatih137 tarafından 15.12.2019 21:59:01 tarihinde değiştirildi. Sebep:Yazım hatası |
mazimdekiler
Konu Sayısı: 20 Mesaj Sayısı: 129 |
|
kitaprozeti
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 6 |
|
cagatay
Konu Sayısı: 9 Mesaj Sayısı: 39 |
Süre konusunda arkadaşlara katılıyorum iki haftada bir olması daha iyi olacaktır zannımca,
Hazır makaleler karışık olarak listeleniyor, çeşitli üyelik paketleri yapılıp bu işi ciddiye alan arkadaşların makaleleri kategorilerde üst sıralara çıkarılabilir. Ayda 3-4 makale yazanla 100 makale yazan bir tutulmamalı bence, Mesela silver üyelik yapılır aylık şu kadar ücret ödenir ve yeni hazır makaleler eklendiğinde 24 saate bir veya iki günde bir yazılar üst kısma taşınabilir. Hem site gelirini artırıcı hem de bu işi ciddiye alan arkadaşların daha çok makale satmasını sağlayan bir yöntem |
EnHızlıYazar
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 7 |
Editör hizmeti gelebilir. Müşteriler seçtikleri paketlere göre editörlük hizmeti alıp yararlanmalı. Hizmet paketleri makale sayısı, kelime sayısı, gün sayısı gibi değişik kriterelre göre yapılmalı.
Örnek bir pakette 7 günlük 300 kelimelik her gün 3 'er makale = X TL gibi bir sistem olabilir ve herhangi bir yazarla anlaşıp yapabilir kanımca |
hayalss
Konu Sayısı: 11 Mesaj Sayısı: 51 |
|
property
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 10 |