Yeni Güncellemeler Var!
Dilruba.t

Konu Sayısı: 2
5 yıl önce
Güncellemeler ile açıkcası aklıma takılan tek durum ödemelerin aylık olarak yapılacak olması. Birçok sitede yazarlık yaptım, halen düzenli olarak yaptıklarım mevcut fakat iyi makaleyi tercih etmemde ki en büyük etken ödeme limitlerinin haftalık ve 50tl üzerinden yapılıyor olmasıydı. Site yönetimi için yapılan güncelleme olumlu olsada bence yazarlar için olumlu bir durum değil. Bu tür güncellemeler yazarları hırslandırmaktan çok aslında hırslarını köreltiyor. Çünkü burada harclıklarını çıkaran öğrenciler de mevcut. Açıkcası ben 50tl yi tamamladığımda hiç beklemeden çekme talep ediyorum çünkü kazandığım paranın hesabıma geçtiğini görmek beni ayrıca hırslandırıyor. Bu konu ile ilgili düzenleme getirilmesi bence çok daha iyi olur.
berkinyildirim

Konu Sayısı: 0
5 yıl önce
Güncellemeler genel itibarı ile olumlu yönde lakin ödemelerin haftalık yapılmasından Aylık yapılması bence kötü oldu. Çünkü Dilruba.t' nin de belirttiği gibi platformda harçlık çıkaran ( ki ben de dahil) öğrenci bulunmaktadır ve benim de iyi makaleyi tercih etmemdeki en büyük sebeplerdendi haftalık ödemeler. Ödemeler konusunda yıllardır bu platformda emek vermiş bir yazar olarak eski sistemd dönülmesi ümidindeyim... Bence platform bu güncellemeyi gözden geçirmelidir.
Funda33

5 yıl önce
Arkadaşlarında ödemeler konusunda önerilerde bulunduğu gibi kendi kanaatimce ödemeler aylık olmak yerine 100 TL'ya ulaşan her kullanıcıya haftalık dahi beklemeden ertesi güne iletilmesi taraftarıyım. Emin olun bu şekilde getirilecek bir düzen sitedeki yazarları daha da iş konusunda tetikleyici rol oynayacaktır.
bluesdream

5 yıl önce
Ben de arkadaşlara katılıyorum güncellemeler çok güzel ancak ödeme konusu bizler için iyi bir özellik olmadı. Minimum limit arttırılarak hem limite ulaşma amacı ile hazırlanan sipariş ve hazır makale artış gösterir hem de hepimiz burada yaptığımız kazançlar ile ihtiyaçlarımızı karşılıyoruz. Şahsen iyi makalenin en sevdiğim özelliği diğer sitelerin yanı sıra haftalık ödemeler ile kullanıcıya maddi açıdan bir rahatlık yaratmasıydı. Bende en azından iki hafta da bir olmasından yanayım
EnHızlıYazar

5 yıl önce
bence de haftalık dan ziyade ertesi gün yatmalı falat ödeme limiti de yüksek olmalı . fatura ödeyeceğiz 10 gün aonraaıno bekliyoruz
EnHızlıYazar

5 yıl önce
bu arada ödemeler haftalık devam etmeli fakat isteyen kullancılar belli seviyeye ulaştıklarınca ertesi gün ödeme almalı. Ertesi gün ödeme almak isteyenlerden de bir miktar işlem parası kesebilirsiniz. Böylece para aktarırken de sıkıcı olmaz diye düşünüyorum. %1-2 gibi komisyonlar kesmeniz ideal bence
pembekalem

Konu Sayısı: 5
5 yıl önce
Merhaba. Sistem üzerinde yapılan güncellemeler çok iyi olmuş. Ancak benim iyimakale'yi tercih etme nedenim kesinlikle ödemeleri haftalık olarak yapıyor olmasıydı. Çoğu insan el harçlığı çıksın diye yazı yazıyor. Bunu bir maaş düzenine sokmak çok mantıklı olmamış. Sizler için belki düzen demek ama yazarlar için bence bu süreç çok uzun.

Alperen14

5 yıl önce
Bence aylık ödeme çok daha iyi olur. En azından elimize toplu para geçer. Benim şahsi fikrim böyle ama diğer arkadaşların fikirlerine de saygı duyuyorum. Ayrıca kazancın hesapta görünmesi konusundaki tedirginliğe katılmiyorum. Yaklaşık 3,5 senedir bu platformdayım. Ödeme konusunda herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Sıkıntı yaşayan olduğunu da sanmıyorum.
Fatih137

5 yıl önce
Dün de belirttiğim gibi iyimakale nin ücret konusunda farkı haftalık ödeme yapması... Bence haftalık, iki haftalık ya da 50- 100 TL gibi limit geçince olmalı ödeme.. Görünen o ki aylık olması çoğu kimseyi soğutacak buradan.. Çoğu öneriyi dikkate aldığınız gibi bunu da dikkate almanızı rica ediyorum.
Bu mesaj Fatih137 tarafından 16.12.2019 12:03:18 tarihinde değiştirildi. Sebep:Yazım hatası
papatyam

5 yıl önce
Evet ben de Fatih Bey' e katılıyorum. Üye yorumlarını okuduğumuz zaman çok sayıda üyenin ödeme konusunda güncelleme yapılmaması hususunda hemfikir olduğunu görüyoruz.. Sayfa yöneticilerinin konuya açıklık getirmesini rica ediyorum.. Şimdiden teşekkür ederim.
Yanıt Yaz