Yeni Katıldım
Rmys_Sn

Konu Sayısı: 2
Yeni Katıldım
8 yıl önce
İyi bir makale sitesi arayışı içinde debeleniyordum son bir senedir. Tecrübelerinin çöpe atılmasını hiç kimse istemez. Bu hayatta emek kadar değerli bir şey var mı? Bir sitenin iyi bir site olup olmadığını öğrenecek tecrübeyi bile edindim ve hangi siteye katıldıysam katılayım içime sinmedi. Bu siteye katılalı bir kaç gün oldu fakat o kadar memnunum ki sizlere anlatamam. Site yönetiminin adaleti ve yazarlara verdiği önem beni burada kalıcı olmama sevk ettirdi. Doğru yerde olduğuma eminim. Emeğimle ve sabırla burada deneyimlerime deneyim katacağıma ve emeklerimin boşa gitmeyeceğine inanıyorum. Özellikle bu bir kaç hafta fazlasıyla boş vaktim var ve sipariş alırsam zamanında ve güzel bir araştırmayla rahat teslim edeceğimden makale ihtiyacı olanların siparişlerini yetiştirebilirim. Siteye ve yönetime de tutumlarından ötürü teşekkür ediyorum.
KurşunKalem

Konu Sayısı: 11
8 yıl önce
Hoşgeldiniz değerli arkadaşım. Burada olmanız ne güzel. Eminim ki işini iyi yapan yazar arkadaşlarımızdan birisiniz. Herşeyin istediğiniz gibi olmasını dilerim. Bol satışlar, bol kazançlar.
Rmys_Sn

8 yıl önce
Çok teşekkür ederim. :)
arzucmasal

Konu Sayısı: 0
8 yıl önce
Merhaba arkadaşlar. artık ben de burada çalışmaya başladım:) Hepimize iyi mesailer. Bu arada 1 kredi kaç TL?:) Teşekkürler. İyi Çalışmalar...
Rmys_Sn

8 yıl önce
Merhaba, üyeliğiniz hayırlı olsun. Sizede iyi mesailer. 1 kredi 1 TL
ilaydabusek

Konu Sayısı: 1
8 yıl önce
ücret alımının nasıl olduğu hakkında bir bilginiz var mı?
no_education

Konu Sayısı: 5
8 yıl önce
Anasayfada en üst kısımda ödeme, sipariş verme vs. İle ilgili sorulara verilen cevapların olduğu bir başlık kısmı var ilaydabusek. Sanırım orada aklınıza takılan sorulara cevap bulabilirsiniz. Ama özetle kazandığınız kredi 25 tlye ulaştığı zaman profil kısmınızda kazançlarım bölümüne gittiğinizde ödeme talebinde bulun diyorsunuz. Banka bilgilerinizi yazıyorsunuz ertesi iş günü ödemeniz hesabınıza geçiyor.
ilaydabusek

Konu Sayısı: 1
8 yıl önce
teşekkürler
no_education

Konu Sayısı: 5
8 yıl önce
Rica ederim. Bol kazançlar dilerim.
Yanıt Yaz