Rmys_Sn
Konu Sayısı: 2 Mesaj Sayısı: 29 |
İyi bir makale sitesi arayışı içinde debeleniyordum son bir senedir. Tecrübelerinin çöpe atılmasını hiç kimse istemez. Bu hayatta emek kadar değerli bir şey var mı? Bir sitenin iyi bir site olup olmadığını öğrenecek tecrübeyi bile edindim ve hangi siteye katıldıysam katılayım içime sinmedi. Bu siteye katılalı bir kaç gün oldu fakat o kadar memnunum ki sizlere anlatamam. Site yönetiminin adaleti ve yazarlara verdiği önem beni burada kalıcı olmama sevk ettirdi. Doğru yerde olduğuma eminim. Emeğimle ve sabırla burada deneyimlerime deneyim katacağıma ve emeklerimin boşa gitmeyeceğine inanıyorum. Özellikle bu bir kaç hafta fazlasıyla boş vaktim var ve sipariş alırsam zamanında ve güzel bir araştırmayla rahat teslim edeceğimden makale ihtiyacı olanların siparişlerini yetiştirebilirim. Siteye ve yönetime de tutumlarından ötürü teşekkür ediyorum.
|
KurşunKalem
Konu Sayısı: 11 Mesaj Sayısı: 103 |
|
Rmys_Sn
|
arzucmasal
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 1 |
|
Rmys_Sn
|
ilaydabusek
Konu Sayısı: 1 Mesaj Sayısı: 3 |
|
no_education
Konu Sayısı: 5 Mesaj Sayısı: 59 |
Anasayfada en üst kısımda ödeme, sipariş verme vs. İle ilgili sorulara verilen cevapların olduğu bir başlık kısmı var ilaydabusek. Sanırım orada aklınıza takılan sorulara cevap bulabilirsiniz. Ama özetle kazandığınız kredi 25 tlye ulaştığı zaman profil kısmınızda kazançlarım bölümüne gittiğinizde ödeme talebinde bulun diyorsunuz. Banka bilgilerinizi yazıyorsunuz ertesi iş günü ödemeniz hesabınıza geçiyor.
|
ilaydabusek
Konu Sayısı: 1 Mesaj Sayısı: 3 |
|
no_education
Konu Sayısı: 5 Mesaj Sayısı: 59 |