hayalss
Konu Sayısı: 11 Mesaj Sayısı: 51 |
|
bayramaktas
Konu Sayısı: 8 Mesaj Sayısı: 48 |
Hosting konusunda guzel.net 'i tavsiye edebilirim. Natro'yu ise kesinlikle tavsiye etmem. İnternet sitesi konusuna gelince Türk internet mecrası resmen teknoloji sitesi çöplüğü olmuş durumda. Teknoloji sitesi açmayın. Adsense hesabınız varsa sevdiğiniz ve güncel tutacağınız, yazı yazmaktan sıkılmayacağınız ve bilgili olduğunuz bir kategoride ( araba, mobilya, ilişkiler, eğitim, anne-çocuk...vs) bir site açabilirsiniz. Adsense hesabınız yoksa banner reklamcılık ile kazanabileceğiniz bir reklam gelir kaynağı maalesef ülkemiz için yeteri kadar yok, var olanlar da çok iyi değil. Bu durumda zorlu bir süreç olan adsense hesabı onayı alma yoluna girmiş olacaksınız. Yatırım yapabilirim birikimim var diyorsanız tutacak bir proje düşünüp üyelikli bir sistem oluşturabilirsiniz. Örneğin iyimakale sitesi bir projedir. Ayrıca kimse size tutacak bir proje bulup söylemez. Bulan olsa zaten kendi yapacak birçok insan var. İşin en önemli kısmı zaten araştırıp analiz yapıp iyi değerlendirip proje bulmak. Yapılmamışı bulmak oldukça zordur. İyi çalışmalar dilerim.
|
hayalss
|
idnz92
Konu Sayısı: 7 Mesaj Sayısı: 30 |
siteyi açtınız mı acaba? hosting konusunda alastyr.com'u önerebilirim. onun dışında yabancı hosting firmalarından iyi olanlar var. türkçe olması şart değil diyorsanız önerilerim olabilir. Bunun dışında açacağınız site de sizin ilgi alanlarınıza bağlı. neler olduğunu belirtiseniz başka fikirler de çıkar diye düşünüyorum :D
|
hayalss
|
yabgu
Konu Sayısı: 8 Mesaj Sayısı: 50 |
Hocam eğer çok para kazanmaksa maksat arkadaşın dediği gibi kimse size tutacak projeyi söylemez. Zaten şu zamanda tutacak değişik proje de hem insan hem sermaye ister. Yok ufaktan ben yazayım damlaya damlaya göl olur diyorsanız sevdiğiniz konu üzerinde bir site açabilirsiniz. Kesinlikle genel bir site olmamalı buna dikkat edin derim.
|