sinavsever
Konu Sayısı: 3 Mesaj Sayısı: 8 |
Arkadaşlar çok kısa bir süre önce "futbol haberi" konseptli blog sitemi kurdum. ( https://golsever.blogspot.com.tr/
Desteklerinizi ve özellikle de siz deneyimli insanların tavsiyelerini bekliyorum... |
powofpen
Konu Sayısı: 4 Mesaj Sayısı: 35 |
Merhaba dostum. İçerik güzel, konu yaygın. Futblog tarzı blog için içerik bulmakta zorlanmazsın. Haber yaz, transfer yaz, efsaneleri yaz, maç skor yaz. Malzeme çok kısacası. Lakin tasarımın çok basit ve futbol ile alakasız olmuş. Blog menüsünde tasarım bölümünde daha detaylı bir blog şablonu oluşturabilir, genel futbol temalı bir duvar kağıdı ile tasarımını tamamlayabilirsin. Yada blogger templates diye google'da arama yap, karşına güzel seçenekler çıkacaktır. Yabancı kaynaklı sitelerden yine futbol yada benzer spor temalı bir şablonu html bölümünden bloguna yükleyebilirsin. Haftada 4-8 içerikle gelsin ziyaretçiler. Kolay gelsin.
Bu mesaj powofpen tarafından 09.01.2018 01:01:43 tarihinde değiştirildi. |
Moderatör
Konu Sayısı: 20 Mesaj Sayısı: 67 |
|
sinavsever
Konu Sayısı: 3 Mesaj Sayısı: 8 |
|
hyat
Konu Sayısı: 6 Mesaj Sayısı: 74 |
Merhabalar, sitenizi inceledim. Gayet güzel fakat blog şablonunda yani arka planda daha net bir şema seçmelisiniz, bu pek hoş olmamış. Ayrıca konuya ilişkin görseller daha net ve dikkat çekici olabilir. Ama yinede vereceği bilgiler bakımından iyi bir blog sitesi. Başarılarınızın devamını dilerim.
|