iyimakale
Yönetici Konu Sayısı: 193 Mesaj Sayısı: 1057 |
Merhaba arkadaşlar,
Bu mesaj iyimakale tarafından 18.12.2017 00:46:17 tarihinde değiştirildi. bir aylık çalışmamızın ardından yeni tasarımımızı yayına aldık. Bu süreçte özellikle fikir ve önerileriniz ile destek olduğunuz için teşekkürler. Bazı özellikleri aktif ettik diğer önerileriniz için çalışmalarımızın devam ettiğini bilmenizi isteriz. Düşünceleriniz bizim için oldukça önemli yorumlarınızı bekliyoruz. Saygılarımızla, |
onayyt
Konu Sayısı: 2 Mesaj Sayısı: 16 |
|
iyimakale
Yönetici Konu Sayısı: 193 Mesaj Sayısı: 1057 |
|
sinavsever
Konu Sayısı: 3 Mesaj Sayısı: 8 |
Tasarımsal olarak çok beğendik. Ancak bir webmaster olarak gördüğüm tek eksiklik, özgünlük yaratmak maksadıyla eskisine nazaran biraz daha soluk renkler kullanılmış. Bu köklü yazarların hoşuna gidecek bir şeydir ancak yeni üyeler için sitenin albesini düşürebilir.
Onun dışında genel olarak çok başarılı buldum. Hayırlı geceler dilerim... |
KurşunKalem
Konu Sayısı: 11 Mesaj Sayısı: 103 |
Çok zarif, çok modern duruyor. Elinize, emeğinize sağlık. Ben kendi adıma soluk renk tonlarını severim. Ancak belki ilgiyi çekecek olan, renklerin çarpıcı olması olabilir. O konu sizin ve üye yorumlarının şekline göre değişecektir. Bence çok hoş olmuş.
Bu mesaj KurşunKalem tarafından 18.12.2017 02:57:02 tarihinde değiştirildi. Sebep:ekleme Anasayfa renklerini şimdi net inceledim ve eklemek istedim. Bence bir harika duruyorlar. |
Sevilgulce
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 22 |
|
uganakg
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 3 |
Öncelikle hayırlı olsun, gayet güzel bir tasarım. 'Son Aktiviteler' bölümünde siparişler renk olarak ayıt edilebiliyor lakin yeni eklenen makalelerin yeterince dikkat çekmediğini düşünüyorum. Duyuruların sol tarafta bulunan simgesi farklı ancak eklenen hazır makalelerin rengi yeşil veya dikkat çekici bir renk olursa daha iyi olabileceği kanaatindeyim.
İyi çalışmalar, kolay gelsin. |
property
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 10 |
|
semapotamya
Konu Sayısı: 3 Mesaj Sayısı: 13 |
|
tnckir
Konu Sayısı: 2 Mesaj Sayısı: 11 |