karacaömer
Konu Sayısı: 1 Mesaj Sayısı: 1 |
|
Mlkmhmt
Konu Sayısı: 4 Mesaj Sayısı: 85 |
|
bshen
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 1 |
Ağzımdan baklayı aldın :) ben internetten farklı yollarla kazanç sağlıyorum fakat yazar olmayıda küçüklüğümden beri istiyorum iyimakale'yi buldum bakalım ne olucak ödeme paypal veya banka hesabına yapılıyor demişsiniz ben bulamadım nerden ayarlıyacağımı :) ve ayrıca 1 kredi 1 tl yemi denk?
|
MjBolubeyi
Konu Sayısı: 14 Mesaj Sayısı: 180 |
Evet, bildiğin Türk Lirası'na eşdeğer. Parayı Paypal ya da Banka hesabına çekebiliyorsun, parayı kazan çekerken belirtiyorsun.
Bu mesaj MjBolubeyi tarafından 13.08.2014 20:04:27 tarihinde değiştirildi. Sebep:Son mesaja da cevap vermek Bu işte çok ya da az kazanan durumu, tamamen kişinin kendisiyle alakalı bir durum. Ben 120 TL kadar kazandım henüz. Şu aralar pasif takılıyorum sınava hazırlanıyorum çünkü. Site henüz 1 yaşını bile doldurmadı genelleme yapmak mantıklı değil fakat şahsen 800 lira kazanmış birini biliyorum. Bu bir üst limit demek değil. Ne kadar fazla yazar, başarılı olursan o kadar çok kazanırsın. Şuan sitede son 30 günlük yazar kazancı toplam: 3769 TL bunun 1 TL'si de senin olabilir 1000 TL'si de. Kapasitene bağlı. Farklı yollarla kazanç, PTC'yi düşünelim ayda 5 TL yi burada tek bir günde tek yazı ile kazanabilirsin, Ben şahsen oyun parası, kontör, döviz gibi alım satımlar yapıyordum önceden, kontörden havadan 1 TL kârın oluyor mesela, oyun parasında da bir satışta 3'lira kâr aldığını düşün. Ama kontörde ve oyun parasında verdiğim örnek için ortalama 20 TL maliyet koyuyorsun, para geri dönüşürken beklemek durumundasın v.s. Burada yazı yazmanın en güzel yanı, Sermaye sensin. Bir gider ya da maliyet karşılamak durumunda değilsin. Tavsiye ederim. Bu arada bakla ağızdan alınmaz; deyimlerin doğruları "lafı ağızdan almak" ya da "ağızdaki baklayı çıkarmak" olabilir, yazar olacaksan bunlara dikkat edeceksin. :) |
gosuhasu
Konu Sayısı: 14 Mesaj Sayısı: 92 |
Bir deyimde ben söyleyim yeni yazar adaylarımıza :) "Armut piş, ağzıma düş" Siteye girer, girmez kocaman üstte "İyimakale sistemi nasıl çalışır, ödemeler nasıl yapılır ve diğer sıkça sorulan sorular" diye bir link var :) Burada sorup, cevap beklemek yerine orayı ziyaret etmen çok daha güzel bir hareket olacaktır. Oradan aradığın tüm bilgilere ulaşabilirsiniz. Ayrıca bundan sonra sormak istediğin bir soru olursa, ilk olarak forumdaki konulara göz atmanı tavsiye ederim. Şimdiden bol kazançlar ve iyi çalışmalar.
Bu mesaj gosuhasu tarafından 13.08.2014 20:14:03 tarihinde değiştirildi. Link: http://www.iyimakale.com/panel/forum/topic/sistem-nasil-calisir-odemeler-s-s-s/168 |