Yeni Üyelere Sınırlandırma
Vonzarovich

Konu Sayısı: 7
Yeni Üyelere Sınırlandırma
5 yıl önce
Yeni üyelik açmış ya da profilinde henüz hiç yorum bulunmayan üyeleri görüyorum. Bu kişilerin siparişlerde verdikleri tekliflerde sadece alt limitten verebilmelerinin uygun olduğunu düşünüyorum. Şahsın hiç yorumu yok, sadece kendi yazdığı şurada metin yazarlığı yaptım gibisinden bir profil yazısı, saçma sapan teklifler veriyorlar. Rahatsız edici oluyor açıkçası. Yılların yazarı, profili olumlu yorumlar dolu olan kişi 5 verirken o kişinin 7 vermesi anlaşılmaz derecede garip yani. Sonrasında da yeni üyelere iş verilmiyor deniyor. Önceliğin kendini kanıtlamak olduğu bir platform bu. Daha sonrasında 100 kelimesi 100 TL ye çalışır o kişininkendi kanaati ve yaptığı işe biçtiği değer. Hem bu şekilde ilk yorumu alması kolaylaşır ki bu yorumunda olumlu olması lazım tabiki, hem de sipariş açan kişiler için alt limitten bir ücretlendirme ol uş olur. Bu sayede platformdaki tecrübesine göre bir ücretlendirme politikasına bile geçilebilir uzun vadede.
Erhan05

Konu Sayısı: 1
5 yıl önce
Vonzarovich Değinmiş olduğunuz konu gerçekten çok hassas ve dikkat edilmesi gereken bir alan. Yeni yazarların bu alanda kendilerini ispat edememeden şikayetleri söz konusudur. Teklifler konusunda herkes özgür olsa da yüksek tutarlar sunanların ilk etapta başarılı olma şansları da otomatikman düşmektedir. Yeni yazarlara tavsiyem güncel konular üzerinden günde 2 - 3 hazır makale yüklemektir. Hazır makale için konu belirleyiciliğinin de kendine ait olması yazıların daha kaliteli çıkmasını da sağlayacaktır. Zaman içerisinde profilde yorum sayısı artacağı gibi puanlamalar da artış görünecektir. Doğru adım atılmadığı sürece başarılı olmak uzun sürecektir.
Yanıt Yaz