Yeni üyelerimizden küçük bir ricamız var.
mazimdekiler

Konu Sayısı: 20
Yeni üyelerimizden küçük bir ricamız var.
9 yıl önce
Merhabalar arkadaşlar,
Yaklaşık 2 haftadır yer aldığım İyimakale yönetiminde sık rastladığım bir durum var. Bildiğiniz gibi özgün olmayan makalelerle ilgili İyimakale yönetimi denetimleri sıklaştırmakta ve ağır yaptırımlar yapmakta. Yeni üyelerimiz de kendi bloglarında vs. paylaştıkları, kendi imzalarının bulunduğu yazıları özgün olduğunu düşünerek hazır makale olarak eklemekteler. Ancak, ben doğrudan bu makaleleri silip, bir süre bu arkadaşların makale eklemesini durdurmaktan dolayı rahatsızlık duyuyorum. Ricam lütfen hiçbir sitede, hiçbir şekilde yer almayan makaleler ekleyin. 
Bundan İyimakale'nin bir kazancı ya da kaybı olmayacaktır. Yalnızca yeni üyelerimizin heveslerinin kırılmaması ve makale yazarlığı yapmakta gelişmeleri için bu uyarıyı yapma gereği duydum.
Anlayışınız için teşekkür ederim.
Mazimdekiler / İyimakale Yönetimi
Melihagca

Konu Sayısı: 1
9 yıl önce
Bende yeni bir üyeyim üç makale yayımladım.Her makalemi yayımlamadan önce özgünlük testiyle kontrol ettim ve tek bir cümlem dahi kırmızıya dönüp uyarı vermedi.Bu işi yapanlar böyle davranarak yeni,yetenekli kişilerin çalışmalarını da basite indirgeyip önlerini kapatmaktalar.Duyarlılığınız için teşekkürler.
Yanıt Yaz