Bedir
Konu Sayısı: 1 Mesaj Sayısı: 6 |
Arkadaşlar herkese iyi forumlar. İyi makale ailesine gireli bir hafta oldu. Bu süre içerisinde yeni yazarlara pek fazla şans tanınmadığını gördüm. Bu beni oldukça üzüyor. Çünkü zaman ayırıp, bir emek sarf edipte bunun karşılığını görememek oldukça üzücü bir olay. Ayrıca benim gibi yeni yazar arkadaşlarıma da verilecek olan şanslar bizim gelişmemizi sağlayacaktır. Bir de şunu söylemek istiyorum, bize verilecek şanslar hatalarımızı görüp, bu hatalarımızı düzeltmemiz de biz yeni yazarlara yardımcı olacaktır.
|
iyimakale
Yönetici Konu Sayısı: 193 Mesaj Sayısı: 1057 |
Merhabalar,
Son zamanlarda siteye yeni üye olan yazarlar sürekli böyle konular açar oldu ve her konuda da hem deneyimli yazarlar hem de daimi alıcılar böyle bir şeyin olmadığını, sadece biraz daha zamanı ihtiyacınız olduğunu belirtmektedir. Daha detaylı bilgi için lütfen forumdaki benzer konuları inceleyiniz. |
fevzi3535
Konu Sayısı: 6 Mesaj Sayısı: 86 |
Kendinize https://www.blogger.com/ adresinden ücretsiz bir site kurun ardından bir adet sağlık, bir adet teknoloji vb. kategorilerde birkaç tane yazı yayınlayıp bu yazıları referanslarınız arasına ekleyin. Bu sayede profilinizde referans olması siparişlere verdiğiniz tekliflerin onaylanma olasılığını arttırır. Makale alıcıları profilinde referans bulunmayan yazarların teklifini onaylarken çok çekimser davranabilirler.
Kendi blogger sitenizde yayınladığınız yazıların 5 tanesini Profilim - Hesabı Düzenle - Referanslar kısmından ekleyebilirsiniz. |
elif_msklr
Konu Sayısı: 4 Mesaj Sayısı: 10 |
merhabalar ben de 7 gündür siteye üyeyim, toplamda 7 makale ekledim 3 'ü satıldı. Ayrıca 6 tane siparişe teklif verdim, onları aldım (tabi 6 siparişi veren aynı kişi ve yazılarımdan memnuniyetinin bir hediyesi olarak tekrardan beni seçmiş olabilir) ve tamamladım. Üye olmadan önce hiç referansım bile yok. Elbette referans olması şansınızı çok fazla artıracaktır. Üstelik ilk hazır makalem 3 kez onaylanmadı ve inatla tekrar yükledim. Hatta bu konuda site yönetimine ufak ta olsa sitemim bile oldu :) Bence biraz daha sabırlı ve inatçı olmalısınız...
Kolay gelsin... |
Bedir
|
Bedir
|
as
Konu Sayısı: 1 Mesaj Sayısı: 16 |
Normalde açılan konulara çok fazla yorum yapan biri değilim ama özel hayatta bile bir işe başlarken anında muhteşem sonuçlar alamazsınız. Bunun için biraz zaman gerekiyor. Bende sizin gibi düşünenler arasındaydım (Ki epey bir zaman hiç bir makalem satılmadan boş boş sitede satışları seyretmiş biriyim) azim ve sabırla emin olun tanınan bir kişi haline gelebilirsiniz tabi yazınız kuvvetliyse. Dua ile herkese hayırlı kandiller diliyorum.
|
Bedir
|
kuyruksuzkedi
Konu Sayısı: 6 Mesaj Sayısı: 32 |
|
Bedir