Yeni Yazarlara Neden Şans Verilmiyor?
merveee

Konu Sayısı: 0
9 yıl önce
Bencede. Yeni olduğum için sipariş alamıyorum garip doğrusu.
MicroServis

9 yıl önce
Yeni uye olan arkadaslar birde ozel mesaj yoluyla makale satmaya calismasalar daha hos olur, kimse kimsenin nasibini yemez nasibinizde burada makale satarak gelir elde etmek var ise zamanini bekleyeceksiniz, zamani geldiginde ozel siparisler dahi alirsiniz.
Parem

9 yıl önce
Bence gerçekten çok yenisiniz. Böyle düşünmeniz için çok erken. Ben 3 aylık bir üyeyim ve yeni yeni yol katetmeye başladım. Böyle bir platformda bu gayet normal. Burada 3-5 kişi emek vermiyor. Denildiği gibi sabır göstermek ve nasibi beklemek lazım. 
kuyruksuzkedi

Konu Sayısı: 6
9 yıl önce
@mervee arkadaşımız, yazdığın yorumda imla kurallarına dikkat etmemen, "bence de" yazman gerekirken -de'yi bitişik yazarak " bencede" yazman alabileceğin olası siparişlere de ket vurabilir. Zira sipariş verenler için imla kurallarını bilen yazarlar her zaman daha tercih edilebilirdir.
merrycimek

Konu Sayısı: 3
9 yıl önce
Ben açıkçası şans verilmediğini düşünmüyorum. Kaliteli yazılarınız mutlaka birilerinin dikkatini çekecektir. Ben dün girdim bu sisteme ve daha önce profesyonel olarak bir yerde makale yazmamıştım. Fakat yeterli dil bilgisine ve makale yazma hakkında bilgiye sahipseniz emeğinizin karşılığını kısa sürede alırsınız. Dediğim gibi, yeni üye olmama rağmen 3 makale satışı yapabildim (üstelik bunlardan birisi sipariş ile geldi ve yeni yazarlara da şans tanıtan alıcılar var. Tek yapmanız gereken sabırlı ve kararlı bir şekilde çalışmalarınızı sürdürmek derim ben :)
Bu mesaj merrycimek tarafından 29.07.2015 01:53:55 tarihinde değiştirildi.
merveee

9 yıl önce
Makalelerimde imla kurallarına özellikle dikkat ediyorum bunlar sadece msj önemli şeyler degil
mazimdekiler

Konu Sayısı: 20
9 yıl önce
Öncelikle hazır makale eklerseniz, böylece biraz yorumunuz birikirse daha iyi olur diye düşünüyorum. 
Bu mesaj mazimdekiler tarafından 29.07.2015 19:12:06 tarihinde değiştirildi.
Yanıt Yaz