fevziburada
Konu Sayısı: 5 Mesaj Sayısı: 30 |
Epeydir azar azar makale alırım, bu aralar yoğunlaştırdım daha da artırmayı düşünüyorum.
Bu mesaj fevziburada tarafından 08.08.2017 18:41:37 tarihinde değiştirildi. Ancak yaşadığım bazı olumsuzluklardan dolayı, ya daha önce çalışıp nasıl yazdığını bildiğim yazarlardan makale almayı, ya da editörün seçimi kısmına eklenen makalelerden satın almayı tercih ediyorum. Site editörleri azıcık daha fazla çalışıp Editörün Seçimi bölümündeki makale sayısını biraz daha artırabilirse, hatta özellikle yeni ancak kaliteli yazarları keşfetme amaçlı çalışmalar yapabilirse biz alıcılara da profilinde fazla referansı olmayan ancak iyi işler çıkaran yazarları tanıma şansı doğmuş olur. |
iyimakale
Yönetici Konu Sayısı: 193 Mesaj Sayısı: 1057 |
Merhabalar Fevzi Bey,
Editörün seçimi için belirli aralıklarla her kategoriden bir adet olacak şekilde makale seçimi yapıyoruz. Eğer ilgili kategoride satın alabileceğiniz bir seçenek bulunmuyorsa, bizimle destek kısmından iletişime geçip, ilgili kategoriyi de belirterek yeni bir makale belirlenmesini sağlayabilirsiniz. Editörün seçimi için belirli kıstaslarımız bulunuyor ve yeni ya da eski yazar ayrımı yapmadan seçim yapıyoruz. Kimi zaman tamamen yeni yazarların kimi zaman ise tamamen eski yazarların içeriklerini tercih edebiliyoruz ancak bu tamamen rastlantıdır. |