Yönetim sistemleri hakkında haftalık makaleler
loQsoft

Konu Sayısı: 1
Yönetim sistemleri hakkında haftalık makaleler
9 yıl önce
Merhabalar,
Her hafta makale yazdırma düşüncesindeyim.
 -Özellikle Kalite Yönetim Sistemleri -
-ISO 9000
-Havacılık sektöründe kalite sistemleri
-Yönetim sistemleri
-Çevre yönetim sistemleri
-ISG(İş sağlığı ve güvenliği) sistemleri
-Bunların yazılım destekli yönetilmesi,
-Yazılım kurulumunda karşılaşılan zorlular ve problemler ve benzeri konularda

Her makale, tek bir konu ve detaylandırılması üzerinde olacaktır.
Örneğin,
-Yönetim sistemlerinde Düzeltici ve Önleyici Faaliyetlerin etkin kullanılmamasından dolayı firmaların kayıp ettikleri,
 -Düzeltici ve Önleyici Faaliyetlerin etkin kullanılması
-Havacılık sektöründe performans yönetimi ve benzeri şekilde,
 Tek bir konu alınacak ve detaylandırılacak.
Uzun vadeli ve sürekli çalışma arzusundayım..
Makalelerin en az +300  -1000 kelime olacak şekilde değerlendirmeye alınacaktır.
İlgili arkadaşların bu konudaki yetkinlikleri hakkında bilgi almak isterim.
Saygılarımla
fortunee123

Konu Sayısı: 0
9 yıl önce
Merhabalar,

İlanınız ilgimi çekti. Sizinle makale yazarı olarak çalışmayı arzu etmekteyim.

Yazı yazma konusundaki becerim, iyi bir eğitim almış olmam, farklı konularda bilgi birikimim, araştırıcı ve geliştirici yönüm ve güçlü hayal gücüm ile birlikte size iyi hizmet verebileceğimi düşünüyorum. Arayışınızda da belirtmiş olduğunuz gibi, yazılarımda konu bütünlüğü olup, akıcı ve etkileyici bir üslup kullanabilmekteyim. Özgün olmamın yanı sıra yazım kurallarına ve SEO kriterlerine de uygun olarak çalışmaktayım. İstenen her konuda yazabilirim. Yaptığım işleri düzgün ve istenen zamanda teslim edebilmekteyim. Birlikte çalışma imkanımız olursa bundan memnuniyet duyacağımı belirtir, bu vesile ile güzel bir yıl geçirmenizi dilerim. İstemis oldugunuz özet bilgilerimi aşağıda bulabilirsiniz.
Ad-Soyad                  :  Nursen Karaali                                                                                                                                                                                        Yaş                            : 48                                                                                                                                                                                                                           Eğitim Durumu           : Boğaziçi Üniversitesi/ Amerikan Koleji                                                                                                                                                                    Mesleki Durum          : Ekonomist, Profesyonel Tercüman, Makale Yazarı                                                                                                                                                 Online çalışma aralığı: Sabah 06:00'dan akşam 01:00'e kadar

Saygılar,
Nursen Karaali

ranaaribas

Konu Sayısı: 0
9 yıl önce
Merhaba
Ben Rana ARIBAŞ.2002 yılından beri bu alanda çalışmalar yapan biriyim. Kalite Yönetim Sistemleri danışmanlığı yapıyorum. Aynı zamanda SEO makaleleri de yazmaktayım. Gereğini bilgilerinize arz ederim.
loQsoft

Konu Sayısı: 1
9 yıl önce
Merhaba Rana Hanım,
Size mesaj attım.
Saygılarımla,

Yanıt Yaz