bilginprens
Konu Sayısı: 7 Mesaj Sayısı: 31 |
|
sessiz_yolcu
Konu Sayısı: 2 Mesaj Sayısı: 8 |
|
sabriye
Konu Sayısı: 1 Mesaj Sayısı: 15 |
Sizinle çalışmaktan mutluluk duyarım ayrıca bu konuda kendime son derece güvenmekle birlikte kalemimden memnun kalacağınıza da şüphem yok . Örnek bir yazı istemişsiniz ama makale tarzı yazılar olmasın demişsiniz , öyleyse siz bir başlık belirleyin ben ona göre size yazayım , teşekkürler .
|
nfess
Konu Sayısı: 1 Mesaj Sayısı: 3 |
Kuş sesleri kesilince kitabımdan başımı kaldırdım, ufka baktım. Havanın bu denli karardığını farketmemiştim. Kilometrelerce uzanan şimşek sevinçle içimi hop ettirdi ardından da yeri göğü sarsan gök gürültüsü. Halbuki daha bir gün önce ağabeyimin telefondaki sesi " yok" diyordu; "uzun zamandır İstanbul'da şimşek çakmaz, gök gürlemez".
Siz sever misiniz bilmem ama ben bayılırım yağmurlu havalara. Orhan Veli'yi mahveden güzel havalar benim umurumda bile değil. İri inci taneleri yeryüzüne düşmeye başlayınca onlardan bile küçük olduğumu düşünürüm. "kibirlenme padişahım" demiş ya bir büyüğümüz o hesap işte. nasıl da vakur, hesapsız yağarlar. Coşkulu çığlıklarını; ancak benim gibi onları hasretle, özlemle bekleyenler duyabilir. |
NuriTas347
Konu Sayısı: 1 Mesaj Sayısı: 4 |
Merhabalar, fen lisesinde okuyorum ama zaman sıkıntım yok. Onedio'da ki içerikler kadar kaliteli makaleler yapabileceğime güveniyorum. Daha önce bu işte çalıştım. Hiçbir kötü yorum almadım. Kısaca bu konuda kendime güveniyorum. Birlikte çalışabiliriz. 05362175897 numaram. xir347@gmail.com mail adresim. Geri dönüş bekliyorum.
|
sabriye
|
BIRDY
Konu Sayısı: 1 Mesaj Sayısı: 6 |
|
UmranRana
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 1 |
|
0serap1?
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 1 |
|
sabriye
daha önce de söyledim mi bilmiyorum benim bu konuda başka sitede de deneyimim oldu bu sebepten ne istediğinizi biliyorum sizinle çalışmayı çok isterim eğer siz de isterseniz cevabınızı merakla bekliyorum ayrıca mailime örnek başlık göndrecektiniz adresimi vermiştim hala bekliyorum ilginize...
|